Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇakallarla Dans 5 çekimleri başladı!

İlgili Postlar

Çakallarla Dans 5 çekimleri başladı!

Türkiye’nin sevilen film serisi Çakallarla Dans 5 ile devam edecek. Gelen son bilgilere göre Çakallarla Dans 5 çekimleri başladı.

Türkiye’de yayınlandığı ilk versiyonu ile birlikte büyük bir ilgi gören Çakallarla Dans, 5. filmi ile beyaz perdede yerini alacak. 2010 yılında 1. filmiyle vizyona giren ve ardından arka arkaya gelen filmlerle 4 seri olarak beyaz perdede yüksek izlenme oranların ulaşan serinin 5. filmi de beklentileri yükseltmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde okuma provaları ile başlayan çalışmalarda oyuncular da oldukça eğlenceli anlar yaşarken sette kahkahaların eksik olmadığı öğrenildi.

Şevket Çoruh kimdir?

Çakallarla Dans 5 oyuncu kadrosunda kimler var?

Çakallarla Dans’ın yeni filminde ana karakterler de yine aynı şekilde filmde yer alacak. Yapılan resmi açıklamalara göre Çakallarla Dans 5 oyuncu kadrosu şöyle;

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Hande Katipoğlu. Bu isimlere ek olarak 5. filmde bazı isimler de kadroya dahil edilmiş durumda. Şebnem Dönmez, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın ve Naz Çağla Irmak, serinin beşinci filmi ile birlikte ekibe dahil olmuş olacak.

İlker Ayrık kimdir?

Timur Acar kimdir?

Film güldürmeye devam edecek

Filmin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlenen Murat Şeker Çakallarla Dans 5 ve filmin serisi hakkında değerlendirme yaparak maceranın yeni film ile birlikte devam edeceğini ve aynı şekilde güldüren bir filmin vizyona gireceğini söyledi. “2010 yılında başladığımız ‘Çakallarla Dans’ macerasının beşinci filmini çekiyoruz. Ekibi bozulmadan ve sürekli üstüne koyarak devam ettiğimiz için Türk sineması tarihine geçtiğimizin bilincindeyiz. ‘Nazar değmesin’ diyelim. Sevenlerimizi ‘Çakallarla Dans’ serisinin en komik filmi bekliyor. Takdir izleyicimizindir. Okuma provalarında çok güldük. Macera kaldığı yerden devam ediyor. Ekibimize yeni dahil olan oyuncularımızla birlikte yine keyifli bir film yakında izleyiciyle buluşacak” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren yönetmen Şeker, yeni film için de açıklamaları ile beklentileri yükseltti.

Didem Balçın kimdir?

Hande Katipoğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Çakallarla Dans 5 ne zaman vizyona girecek?

Film için gelen bu bilgiler sonrasında en çok merak edilenlerden birisi de filmin vizyon tarihi oldu. Şu ana kadar kesin bir tarih belirtilmediği gibi filmin vizyon tarihi için 9 Kasım üzerine hazırlıklar yapılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler