Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBergüzar Korel ve Engin Akyürek başrollerindeki filmin çekimleri başladı

İlgili Postlar

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek başrollerindeki filmin çekimleri başladı

Başka İhtimal adı verilen sinema filmi için başroller olarak seçilen Bergüzar Korel ve Engin Akyürek, kamera karşısına geçti, çekimler başladı. İşte detaylar.

Türkiye’nin sevilen iki ismi Bergüzar Korel ve Engin Akyürek, birlikte bir sinema filminde yer alacak.

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek sinema filmiyle geliyor

Sevilen ikili bir arada

Daha önce duyurulan gelişme ile birlikte Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in başrolleri paylaşacağı belirtilirken çekimleri başlanan film ile birlikte durum kesinlik kazanmış oldu. İstanbul’da başlayan çekimlerden yeni haberler gelmeye başlarken çiftin nasıl bir uyum içerisinde olacağı ve filmin nasıl karşılanacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek çekimleri ilgi çekiyor

İstanbul’da kalabalık sokaklarda yapılan çekimlerde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’e ilgi oldukça fazla olurken çekimlerden görüntüler de paylaşılmaya başladı ve film şimdinde sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Engin Akyürek kimdir?

Başka İhtimal konusu ne?

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek’in başrollerde olduğu filmde, reklam yönetmeni ile yöneticinin aşkı anlatılacak. Filmin şu an için vizyon tarihi net olarak belirtilmemiş olsa da Kasım ayı itibari ile sinemada yer alması bekleniyor. Film için şu ana kadar yapılan değerlendirmeler olumlu bulunurken filmin oyuncu kadrosu ve hikayesi de oldukça dikkat çekti. Özellikle ekranların sevilen iki isminin bir araya gelmesi ve birlikte rol alacak olması da film için artı özelliklerden birisi durumunda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler