Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞahan Gökbakar'ın Recep İvedik 6 paylaşımı. Ne zaman vizyona girecek? Filmin konusu...

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6 paylaşımı. Ne zaman vizyona girecek? Filmin konusu ne?

Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6 paylaşımı. Ne zaman vizyona girecek? Filmin konusu ne? Şahan Gökbakar’ın geçtiğimiz günlerde müjdelediği merakla beklenen Recep İvedik hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı mı? Filmin konusu ne olacak? Film ne zaman vizyona girecek? Şahan Gökbakar’dan, Recep İvedik ile ilgili yeni bir paylaşım geldi. Detaylar haberimizde…

Şahan Gökbakar müjdeledi: Recep İvedik 6 geliyor!

Şahan Gökbakar müjdeyi verdi

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Recep İvedik 6’nın müjdesini vermişti. Şimdiye kadar beş filmi seri olarak çekilen Recep İvedik’in altıncısı geliyor. Şahan Gökbakar, sonunda müjdeyi verdi.

Şahan Gökbakar kimdir?

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Filmin konusu ne?

Türk sinemasının rekortmen filmi olarak adını tarihe yazdıran Recep İvedik’in 6.’sının, 2019 yılının Şubat ayında vizyona girmesi planlanıyor. Filmde, Recep İvedik’in Afrika macerasını izleyeceğiz. Filmin yayınlanan ilk görselinden, Recep İvedik’in bu filmde başının dev bir gorille belada olacağı belli oluyor.

Şahan Gökbakar’dan yeni bir Recep İvedik 6 paylaşımı daha

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir goril heykeline sarılmış halde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak “Görüşeceğiz seninle” diye bir not yazdı. Gökbakar, bu paylaşımı ile Recep İvedik 6 filmine atıfta bulundu.

Şahan Gökbakar’ın daha önce de beş filmi çekilen, tam olarak bir seri haline gelen recep İvedik efsanesi hız kesmeden devam ediyor. Sonunda beklenen oldu. Recep İvedik 6 geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler