Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'nun "Issız Ada" klibi Yayınlandı! İşte Yeni klip!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’nun “Issız Ada” klibi Yayınlandı! İşte Yeni klip!

Kenan Doğulu’nun “Issız Ada” klibi, dansçıların hareketleriyle hayvanların eğlenceli görüntüleri ile sımsıcak ve keyifli görüntülerin ortaya çıktığı video klip, bugün dijital platformlarda yerini aldı. İşte Kenan Doğulu’nun, Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğinde, Dominik Cumhuriyeti’nin Samana Bölgesi’nde bulunan Las Terrenas adlı sahil kasabasında çekilen yeni klibi…

Kenan Doğulu Yeni Klip Çalışmasını Nerede Yaptı?

Kenan Doğulu, “Issız Ada” şarkısına klip çekti!

Kenan Doğulu yeni albümü ile yaz aylarına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Kenan Doğulu, yeni albümünün ilk klibini sözlerini Bora Uzer ve Mahmut Ozan Turgut ile birlikte yazdığı, müziğini de Bora Uzer’le yaptığı Issız Ada şarkısına çekti. Klip, Böcek Yapım, Acun Medya ve Doğulu Productions işbirliğiyle Dominik Cumhuriyeti’nde çekildi. Klip çekimi, eğlenceli anlara sahne oldu. Tüm ekip klip için elinden geleni yaptı. Yaza uygun sımsıcak bir klip oldu. Klipte dansçıların hayvanların hareketlerini taklit etmesi ile keyifli görüntüler ortaya çıktı.

Kenan Doğulu kimdir?

Beren Saat kimdir?

 Kenan Doğulu’nun eşi Beren Saat’de eşlik etti…

Ünlü Şarkıcı Kenan Doğulu yeni albümüyle, hayranları ile buluştu. Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğinde, gerçekleşen çekimler 3 gün gibi bir sürede tamamlandı. Çekimlere 25 kişilik kalabalık bir ekip eşlik etti. Yoğun sıcak havada gerçekleşen klip, 30’a yakın dansçının rol aldığı çekimlerde tüm ekibin enerjileri klibe de yansıyarak renkli görüntüler yansıdı. Klipte Kenan Doğulu’nun eşi Beren Saat de dansıyla şaşırttı.

İşte Kenan Doğulu’nun Yeni klibi:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler