Ana SayfaDizilerÇağlar Ertuğrul Teşkilat Dizisinden Ayrılıyor mu?

İlgili Postlar

Çağlar Ertuğrul Teşkilat Dizisinden Ayrılıyor mu?

Pazar günleri TRT 1’de ekranlara gelen Teşkilat dizisi izleyenlerden büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul ‘un diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Oyuncu sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar haberimizin devamında…

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

İmalı Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde Çağlar Ertuğrul’un yapım şirketinin kendisine verdiği sözleri gerçekleştirmemesi sebebiyle diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Gelen iddialara göre dizinin sezon finali yapmasının ardından diziden ayrılmak istediğini söyleyen oyuncuyu yapım şirketi ikna etmeye çalışıyor. Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul hakkında ortaya atılan diziden ayrılacağı iddiaları hayranlarını tedirgin etti.

Çağlar Ertuğrul dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sevenlerine mesaj gönderdi. Oyuncu hesabından paylaştığı ve The Wolf Of Wall Street filminden alıntılanan GIF’te, filmin başrol oyuncusu Leonardo Di Caprio “I’m not fuckin’ leaving”, Türkçe anlamıyla “ayrılmıyorum” diyordu.

Ekran Alıntısı

Teşkilat Dizisi Konusu

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslararası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve ‘resmen’ ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar. Mete Bey ekipte düşündüğü Zehra (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar (Ezgi Şenler), Hulki (Nihat Altınkaya), Uzay (Serdar Yeğin) ve Gürcan’la (Ahmet Uğur Say) tek tek görüşerek, her birine kendilerini tanıyan herkesin ve ailelerinin kendilerini ‘ölmüş bilmesi’ gerektiğini söyler ve bunu kabullenmelerini teklif eder.

Teşkilatın en iyi istihbaratçılarını bir araya getiren bu ekibin liderliği için teşkilatın en gözde ismi Serdar Kılıçaslan (Çağlar Ertuğrul) seçilir. Serdar, vatan sevgisi ile aşkı Ceren (Ezgi Eyüboğlu) arasında kalırken (çünkü bu görevin gereği Ceren de Serdar’ı ‘ölmüş’ bilecektir), her biri kendi alanında uzmanlaşmış istihbaratçılardan oluşan ekibin diğer üyeleri de geri dönüşü olmayan bir yola gireceklerinin farkına varırlar.

Çağlar Ertuğrul’dan Şeyma Subaşı Hakkında Bomba Açıklamalar

Teşkilat Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Türkiye’ye getirilen Fadi, ‘Kale’ye yönelik planlanan saldırıyla ilgili sorguya alınır ancak soruları cevapsız bırakır. Fadi’nin yakalanmasına rağmen, Şef büyük saldırı planına devam etmesi için Ceren’e talimat verir.

Karargâhta yapılan değerlendirmeler sonucunda Ceren için yolun sonuna gelindiğine karar verilir. Ceren’in Şef başta olmak üzere tüm bağlantılarıyla birlikte yakalanması için operasyon planlanır. Bu sırada büyük saldırı için ülkeye gelen teröristler kurdukları düzenekle televizyonlarda boy gösterip tehditler yağdırır.

Planlanan saldırının detaylarına ulaşmak için farklı yollar arayan Uzay, Fadi tarafından aktarılan paraların izini sürmek için Gürcan’a ihtiyaç duyar. Kale’ye yönelik büyük saldırıyı engellemek için ekip dört bir koldan mücadele verirken onları büyük sürprizler beklemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler