Ana SayfaDizilerTeşkilat 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Teşkilat 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1’de her pazar ekranlara gelen Teşkilat dizisinin 13. bölümü geçtiğimiz pazar günü ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Türkiye’ye getirilen Fadi, ‘Kale’ye yönelik planlanan saldırıyla ilgili sorguya alınır ancak soruları cevapsız bırakır. Fadi’nin yakalanmasına rağmen, Şef büyük saldırı planına devam etmesi için Ceren’e talimat verir.

13. Bölümde Yaşananlar

Türkiye’ye getirilen Fadi, ‘Kale’ye yönelik planlanan saldırıyla ilgili sorguya alınır ancak soruları cevapsız bırakır. Fadi’nin yakalanmasına rağmen, Şef büyük saldırı planına devam etmesi için Ceren’e talimat verir.

Karargâhta yapılan değerlendirmeler sonucunda Ceren için yolun sonuna gelindiğine karar verilir. Ceren’in Şef başta olmak üzere tüm bağlantılarıyla birlikte yakalanması için operasyon planlanır. Bu sırada büyük saldırı için ülkeye gelen teröristler kurdukları düzenekle televizyonlarda boy gösterip tehditler yağdırır.

Planlanan saldırının detaylarına ulaşmak için farklı yollar arayan Uzay, Fadi tarafından aktarılan paraların izini sürmek için Gürcan’a ihtiyaç duyar. Kale’ye yönelik büyük saldırıyı engellemek için ekip dört bir koldan mücadele verirken onları büyük sürprizler beklemektedir.

Teşkilat Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

14. Bölüm Fragmanı

6 Haziran günü ekranlara gelecek olan dizinin 14. bölümünün ön izlemesi yayınlandı.

Çağlar Ertuğrul’dan İmalı Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde Çağlar Ertuğrul’un yapım şirketinin kendisine verdiği sözleri gerçekleştirmemesi sebebiyle diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Gelen iddialara göre dizinin sezon finali yapmasının ardından diziden ayrılmak istediğini söyleyen oyuncuyu yapım şirketi ikna etmeye çalışıyor. Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul hakkında ortaya atılan diziden ayrılacağı iddiaları hayranlarını tedirgin etti.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Çağlar Ertuğrul dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sevenlerine mesaj gönderdi. Oyuncu hesabından paylaştığı ve The Wolf Of Wall Street filminden alıntılanan GIF’te, filmin başrol oyuncusu Leonardo Di Caprio “I’m not fuckin’ leaving”, Türkçe anlamıyla “ayrılmıyorum” diyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler