Ana SayfaDedikoduÇağla Şikel'in Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Çağla Şikel’in Eski Sevgilileri

Boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmemek için elinden geleni yapan Çağla Şikel, bir zamanlar çalkantılı aşk hayatıyla gündemdeydi. Ayrılıp barışma haberleriyle ve yeni aşklarıyla sürekli gündeme gelen Çağla Şikel aradığı aşkı Emre Altuğ’da bulmuş ve ikili 2008 senesinde dünya evine girmişti. Ancak evliliklerini yürütmeyi başaramayan çift 2015 senesinde boşanmışlardı. Boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmemek için özen gösteren Çağla Şikel’in uzun bir süredir kimseyle anılması hayatında biri olup olmadığını merak konusu haline getirdi. İşte Çağla Şikel’in eski sevgilileri ve geçmişten günümüze aşk hayatı;

Beyaztık Öztürk

Beyazıt Öztürk kimdir
Beyazıt Öztürk kimdir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2001 senesinde Çağla Şikel ve Beyazıt Öztürk büyük bir aşk yaşamaya başlamışlardı. Hatta Beyazıt Öztürk canlı yayında Çağla Şikel’e olan aşkını itiraf etmişti. Programda sürpriz yaparak Çağla Şikel’in başından aşağıya güller yağdıran Öztürk’ün ilişkisinin bitmesi ikilinin sevenlerini üzmüştü.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Kenan Doğulu 

Kenan Doğulu Kimdir
Kenan Doğulu Kimdir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyazıt Öztürk’le olan ayrılığından sonra zor bir zaman geçiren Çağla Şikel yeni aşkı Kenan Doğulu‘da bulmuştu. İkili o dönem haklarında çıkan aşk haberlerini reddetmiş ve arkadaş olduklarını açıklamışlardı. Ancak bu açıklamadan kısa süre sonra ikili birlikte görüntülenerek magazinden kaçmayı başarmışlardı.

Kenan Doğulu Kimdir?

Gökhan Özen

Gökhan Özen
Gökhan Özen’in Acı Günü! Ölüm Haberini Konserde Aldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yaşadığı iki yolunda gitmeyen aşkın ardından Çağla Şikel gönlünü Gökhan Özen‘e kaptırdığı iddia edilmişti. İlişkiden 4 sene sonra Gökhan Özen’den ilişkiyi kabul eden bir açıklama gelmişti. Gökhan Özen, Çağla Şikel’e ilişkilerinin çok başındayken bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı.

Gökhan Özen Kimdir?

Şenol İpek

2002 senesinde Çağla Şikel ve Şenol İpek aşkı bir mesajla ortaya çıkmıştı. İkilinin ilişkilerinin nasıl başladığı ve nasıl bittiğine dair detaylar olmasa da, çift aynı tatil beldesinde kaldıkları bir otelde Çağla Şikel’in Şenol İpek’e “Tostumu yedim bekliyorum.” mesajı atmasıyla yakayı ele vermişlerdi.

Bozok Gören

O sene ilişki hayatında çalkantılarla sık sık gündeme gelen Çağla Şikel’in en büyük aşkı Bozok Gönen olmuştu. İkili Emel Müfteoğlu’nun klip çekimlerinde tanışarak birbirlerine ilk görüşte tutulmuşlardı. Ardından bir ilişkiye başlayan çiftin ilişkisi 2.5 sene boyunca sürmüş ancak çift birbirlerine karşı saygılarını yitirdiklerini açıklayarak ilişkilerini noktalamışlardı.

Mehmet Arslan

Bozok Gönen’le ilişkisi bittikten sonra Çağla Şikel son derece şaşırtıcı bir isimle bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Çağla Şikel ve Mehmet Arslan ilişkisi o döneme damgasını vuran en büyük olaylar arasındaydı. Gönlünü kaptıran Şikel’e Mehmet Arslan arasında kısa süre sonra bir ilişki başlamış ve Mehmet Arslan, Çağla Şikel’in başına gelen en özel şey olduğunu açıklamış ancak ikilinin ilişkisi Aslan’ın ailesi tarafından onaylanmamıştı.

Emre Altuğ

Emre Altuğ kimdir
Emre Altuğ kimdir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşk  hayatında yüzü gülmeyen Çağla Şikel‘in en büyük ve son aşkı Emre Altuğ oldu. Tanışmaları eski zamanlara dayanan çiftin ilişkileri ilk adımı Emre Altuğ‘nun atmasıyla başlamıştı. 4 sene süren ilişkinin ardından çift 2008 senesinde dünya evine girme kararı alarak nikah masasına oturmuşlardı. Evliliklerinden iki çocuk sahibi olan çift 2015 senesinde boşanma kararı almışlardı. Ancak ayrılıkları hakkında Emre Altuğ’da, Çağla Şikel’de boşanmayı hiç istemediklerini hatta ancak yaşadıkları anlaşmazlıklardan çocuklarının etkilenmelerini istemediklerini dile getirmişlerdi. Çocuklarını her şeyin önünde tutan çiftin bu kararı hem onları hem de sevenlerini üzmüştü. İki çocuk sahibi Çağla Şikel’in son aşkı eski eşi Emre Altuğ’uydu…

Emre Altuğ Kimdir?

Çağla Şikel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler