Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel Yorumlara İsyan Etti

İlgili Postlar

Çağla Şikel Yorumlara İsyan Etti

Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı olarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şikel koronavirüs aşısı olmasının ardından hakkında yapılan yorumlara isyan etti. Detaylar haberimizin devamında…

Çağla Şikel Kimdir?

Gönüllü Olarak Aşımı Oldum

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde gönüllü olarak koronavirüs aşısı olmuştu. Şikel aşı olmaya gittiğini sosyal medya hesabından “Şehrimi, insanları, özgürlüğümü özledim. Aşı olmaya gidiyorum”  cümlesi ile takipçileriyle paylaşmıştı.

Aşı olduğu fotoğrafını da takipçileriyle paylaşan Şikel fotoğrafına “3. faz gönüllüsü olarak aşımı oldum. Koronadan korkun, aşıdan değil ” notunu düşmüştü.

Cesaretime İnanamadınız

Şikel’in aşı olmasının üzerine takipçileri sunucuya ‘nasıl aşı oldunuz, size ayrımcılık mı yapıldı?’ yorumları yapılmıştı. Şikel sosyal medya hesabından bu konuya ilişkin açıklama yaptı. Ünlü sunucu;

“Yanlış anlaşılmalar olduğunu görünce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu düşündüm… Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan ‘Çin aşısı Faz 3 çalışmalarına Sağlık Bakanlığımıza başvurarak gönüllü olarak katıldım. Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim.

Cem Davran ve Çağla Şikel’den Pantene Altın Kelebek açıklaması

Bana yapılan aşı da olabilir plasebo (gerçek olmayan) da olabilir” diyen Şıkel, “Şu an bunu doktorlarımız dahil kimse bilmiyor. Çünkü sistem tüm dünyada böyle işliyor. Sonucunu, Faz 3 çalışması sonuçlandığında herkes gibi ben de öğrenmiş olacağım.

Öncelik sağlık çalışanımız ve 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızken, benim aşı olmam söz konusu değildir. Aslında bence siz benim aşı olup olmadığıma değil de, cesaretime inanamadınız. Saygılar” açıklamasında bulundu.

Koronavirüs Aşısı Olan Çağla Şikel Aşıdan Sonra Nasıl Olduğunu Anlattı

Gönüllü olarak aşı yaptıran Çağla Şikel, aşı olduktan sonra nasıl olduğu ile ilgili bilgi verdi. Şikel, “Televizyon programı dolayısıyla koronavirüsün başından bu yana işin içinde olduğunu söyleyen Çağla Şikel, aşı yaptırmaya bilim insanlarıyla konuşarak karar vermiş. Aşı olmak için “Önce Sağlık Bakanlığı’na başvuruyorsunuz. Uygun görülürseniz PCR, antikor gibi birtakım tahliller yapılıyor. Bir sıkıntı görmezlerse aşıya çağırıyorlar.” açıklamasıyla kısa bir bilgilendirme yaptı.

Aşı olduktan sonra uzun süre takip ettiklerini söyleyen Çağla Şikel, kendini çok iyi hissettiğini açıkladı. Sağlık durumuyla alakalı bir problemi olmadığını söyleyen Şikel, koruyuculuğunun başlaması 6 haftayı buluyormuş. Ocak ayının 11’inde ikinci doz aşı vurulacağı bilgisini verdi. “Toplumun yüzde 80’i aşılanırsa eğer, bu işten kurtulacağız.” diyen güzel manken, öncü olmak istediğini söyledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler