Ana SayfaÜnlülerBircan Bali 'den Şaşırtan İddia

İlgili Postlar

Bircan Bali ‘den Şaşırtan İddia

Söylemezsem Olmaz Programının sunucusu Bircan Bali ‘den şaşırtan bir iddia geldi. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın kulisini kullanan bir kadın sanatçının tuvaletini pis bıraktığını iddia etmiş ve magazin gündemine bombe gibi düşmüştü. Demet Akalın’ın ismini açıklamadığı bu sanatçıyı Bircan Bali ifşa etti. Detaylar haberimizin devamında…

Demet Akalın kimdir?

Bircan Bali O İsmi Canlı Yayında Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Demet Akalın İbo Show’a katılan bir sanatçının kulisini kullandığını ve tuvaletini pis bıraktığını iddia etmişti. Demet Akalın kulisini kullanan kişinin ismini vermeyerek “Söylerdim ama çok ayıp olurdu! Hiçbir kadın sanatçı olmasına gerek yok! O klozeti öyle bırakmaz! Erkek belki” yorumu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bircan Bali o ismi Söylemezsem Olmaz programında açıkladı.

Demet Akalın’ın Eski Halini Görenler Tanımakta Zorlandı…

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında Demet Akalın’ın tuvaletini kirleten kişinin adını açıkladı. Bali, canlı yayında “Demet Akalın bunu söyledi pimi çekti ve polemikten uzak durmak adına isim vermedi ya ben ismi söylüyorum, şimdi yiyin birbirinizi. Ben duyduğumu söylüyorum. Valla ben bir şey demedim ama duyduğum kadarıyla Zara… Zara’yla alakalı dedikodu onaylandı. Kameraya yakalandı diyelim. Demet Akalın’ın söylediği tarihle o kulisi kullanan kişi sayısı ortaya çıktı ama şimdi Demet bir manevrayla ‘Hayır, ben onu kastetmedim’ diyebilir. Demet’in bunu Zara olarak işaret ettiğini söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler