Ana SayfaDedikoduBuse Varol'a Yapılan Kaba Hakaret Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Buse Varol’a Yapılan Kaba Hakaret Sosyal Medyayı Salladı!

Çiçeği burnunda evli çift Alişan ve Buse Varol, sevdiklerini iftar davetinde ağırlamaya devam ediyorlar. Birçok kişiyi evlerinde ağırlayan Alişan ve Buse Varol dün akşam ağırladıkları Çağla Şıkel, Hakan Akkaya, Burçin Göksu’yu konuk etti. Göksu’nun paylaştığı video ise tepkilere sebep oldu. Detaylar haberimizde…

Alişan ve Buse Varol Beraber Program Sunacak

Buse Varol’a Yapılan Kaba Hakaret Sosyal Medyayı Salladı!

Çiçeği burnunda evli çift Alişan ve Buse Varol, sevdiklerini iftar davetinde ağırlamaya devam ediyorlar. Birçok kişiyi evlerinde ağırlayan Alişan ve Buse Varol dün akşam ağırladıkları Çağla Şıkel, Hakan Akkaya, Burçin Göksu’yu konuk etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Buse Varol ve Burçin Göksu yarış yaptılar.

Bu anları Alişan sosyal medyaya kaydederken ortaya çok konuşulacak görüntüler ortaya çıktı.  Alişan’ın kaydettiği görüntülerde Burçin Göksu, Buse Varol’u itekleyerek yere düşürdü. Göksu’nun “Beni iteklemeyecektin şeytan gelin. Bedelini ağır ödersin” notu ile paylaştığı video sosyal medyayı ikiye böldü.Bazı kullanıcılar görüntüleri eğlenceli bulurken, bazıları ise Buse Varol’a yapılan hareketin sert olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Alişan ve Buse Varol’un Karpuz Yeme Yarışı

Yorumlardan bazıları şu şekildeydi, “Gerçekten izlerken sinir oldum. Ne olursa olsun bir bayana hele de ayakları bağlıyken bu şekilde hareket hiç yakışmadı ve sanki çok komikmiş gibi en çok da sen gülüyorsun. Alışan eminim çok sinirlendi ama efendiliğini bozmak istemedi.” Buse Varol’un bu görüntüleri daha çok konuşulacağa benziyor.

Buse Varol’a Yapılan Kaba Hakaret Sosyal Medyayı Salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler