Ana SayfaÜnlülerBuse Varol Olaya İlişkin İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Buse Varol Olaya İlişkin İlk Kez Konuştu!

İki gündür Alişan’ın başına gelen trafik kazası konuşulurken, otomobilde olan eşi Buse Varol, olaya ilişkin ilk kez konuştu. Buse Varol neler söyledi..Detayları Haberimizde..

Alişan Oğlu Burak’ın Nasıl Kurtulduğunu Gözyaşlarıyla Anlattı

Buse Varol Olaya İlişkin İlk Kez Konuştu!

Trafik kazasından sonra hem eşi Buse Varol hem de türkücü Alişan sosyal medya hesaplarından yeni açıklamalarda bulundular. Diğer yandan oluşan kazanın da raporu da çıktı. Ünlü şarkıcının hız sınırını aştığı ortaya çıkarken, otomobilin fren izleri akılları karıştırdı. İşte kaza sonrası açıklamaları;

Yaşanan kazanın ardından Buse Varol, sosyal medya sayfasından hem hamile olduğunu, hem de duygularını ifade etti.

Buse Varol: “Biz Yeni Bir Hayata Başladık”

“Allah’a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir şans daha verdi. İnanılmaz korkunç ve felaket dakikalar yaşadık. Bir daha yaşatmasın Allah’ım. Hiç kimseye..”

Alişan kimdir?

”Bu süreçte arayan, mesaj atan, dm den yazan, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese çok teşekkür ederim. Ne kadar çok sevenimiz varmış. Ne güzel insanlar biriktirmişiz. Ne kadar şükretsem de az kalır..”

“Bizi Burak’ın Ve Karnımdaki Bebeğimin Melekleri Korudu”

”Bizi Burak’ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu buna eminim. Allah bizi resmen pamuklara sarıp korudu. Ufak tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah.Yazacak çok şeyim var ama sığdıramam.. Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun”

Buse Varol Kimdir?

Alişan, kaza sonrası ilk sosyal medya paylaşımını yayınladı. Alişan, şunları paylaştı;

“Bugün İtibariyle Yepyeni Bir Hayata Başlıyoruz”

”Bugün itibariyle yepyeni bir hayata başlıyoruz biz. Allah’ım bizi annemize, babamıza, ailemize sevdiklerimize bağışladı ve o korkunç kazadan, paramparça olmuş arabadan sağ salim çıktık çok şükür.” 

“Marianne, Burak’ı Ölümden Kurtaran Can”

”Öndeki Marianne bizim dadımız, çocuğumuza bakan ve dün kendi canını hiçe sayarak, araba taklalar atarken evladımın üzerine kapanarak belki de onu ölümden kurtaran can. Allah ondan bin kere razı olsun. Birde Dürdanemiz var evimizin eli ayağı.”

“İyiliğin Kimden Geleceği Bilemezsiniz.”

“Kaza haberini duyduğu anda ne yapacağını bilemeyen ve bizi sapasağlam gördüğünde boynumuza sarılan canımız. Yani diyeceğim o ki iyiliğin kimden geleceği,kimin sizin için dualar ettiğini bilemezsiniz.”

”Bu arada o kadar fazla arayan, soran, geçmiş olsun dileklerini arayarak, mesaj atarak yada sosyal medyadan ileten oldu ki, Allah’ım hepinizden razı olsun.”

”Allah’ım eksikliğinizi göstermesin. Hayat dostlarla,arkadaşlarla ve seni sevenlerle güzel. Allah’ım hepimizi kazalardan, belalardan, nazarlardan korusun.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler