Ana SayfaÜnlülerBurnu Kırılan Berkay, Sahnelere Gerimi Dönüyor?

İlgili Postlar

Burnu Kırılan Berkay, Sahnelere Gerimi Dönüyor?

Futbolcu Arda Turan ile yaptığı tartışmada burnu kırılan ve ameliyat olmak zorunda kalan şarkıcı Berkay, yeniden sahnelere gerimi dönüyor? Berkay’ın sağlık durumu nasıl? Berkay’la ilgili merak edilen herşey Haberimizde..

Kavga Sonrasında Burnu Kırılan Berkay, Ameliyat Olmuştu!

Futbolcu Arda Turan ile girdiği kavgada burnu kırılan ve ameliyat olan şarkıcı Berkay, yeniden sahnelere geri dönüyor. Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay geçen günlerde  Emirgan’da, Umut Evirgen’in işletmeciliği yaptığı özel bir mekanda kavga etmiş ve olay Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kavga sonrasında burnu kırılan şarkıcı Berkay ameliyata geçirmişti.

Berkay Şahin kimdir?

 Berkay’ın Doktoru: ‘Ses tellerini etkileyen bir durum yok”

Berkay’ın doktorunun yaptığı açıklamada, ‘Ses tellerini etkileyen bir durum yok” diyen Erdem Güven “Bir travma oluştu. Bu travmanın sonucunda burunda bir ödem oluştu. Bu ödemin geçmesi için süreye ihtiyacımız var. Bu süre dolduktan sonra rahatça şarkı söyleyebilecek” sözleriyle açıklamada bulunmuştu.

Arda Turan kimdir?

Sahnelere Geri Dönüyor!

Burun ameliyatının ardından sağlığına geri dönen Şarkıcı Berkay, yeniden sahnelere geri dönüyor. Berkay, 10 Kasım’da IF Ataşehir ‘de sahne çıkacağı öğrenilen bilgiler arasında..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler