Ana SayfaÜnlülerBurcu Kıratlı'nın Alp Navruz'dan sonraki yeni gözdesi herkesi şoke etti!

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı’nın Alp Navruz’dan sonraki yeni gözdesi herkesi şoke etti!

Aşk ve Mavi dizisinin Mavi’si Burcu Kıratlı; son günlerde, genç kızların yeni gözdesi olan oyuncu Alp Navruz’la aşk yaşadığı iddialarıyla gündemdeydi. Posta gazetesinden aldığımız habere göre muhabirler, bu aşk iddialarının aslını araştırınca, ortaya çıkan bilgiyle herkes şok oldu! Güzel oyuncunun, meğer yeni aşkının Alp Navruz olmadığı ama; yine son zamanlarda beğenilen genç oyunculardan birisi olması dikkat çekti.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Alp Navruz Kimdir

Oyuncu Burcu Kıratlı’nın, 1.5 yıl aşk yaşadığı sevgilisi Polat Sadunoğlu’ndan 3 hafta önce ayrıldığı ve kalbinin boş olduğu biliniyor.

Burcu Kıratlı-Polat Sadunoğlu

Geçtiğimiz hafta sonu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Sinan’ı ve yakışıklı oyuncusu Alp Navruz’un, sörf yaparken çekildiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşması üzerine, Burcu Kıratlı’nın Navruz’u sosyal medyada takip ettiği ortaya çıktı.

Navruz’un sörf fotoğrafına, Burcu Kıratlı’nın kalp emojisiyle beğeni atması ve yorum yapması ise ünlü ikili arasındaki aşk iddialarını iyice alevlendirmişti. Magazin kulislerinde çıkan bu aşk iddialarında; hatta güzel oyuncu ile Alp Navruz’un gizli gizli görüşmeye başladıkları bile yer almıştı.

Bu aşk iddiaları için sadede gelirsek; işin aslını Posta gazetesinden Bekir Saçar’dan aldığımız haberden öğrendik. Bu şok haberle; Burcu Kıratlı’nın, 10 gündür yakışıklı oyuncu Furkan Palalı ile flört ettiği ortaya çıktı. Bu haber ise ünlü oyuncuların hayranlarını şok etti.

Furkan Palalı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler