Ana SayfaDedikoduBurcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu Açıklaması

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu Açıklaması

Oyuncu Burcu Kıratlı (33), geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez boşandığı Sinan Akçıl’ın (40), ‘Survivor 2021’ yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran ve sevgili oldukları iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu’nu aşıklar şehri Paris’e götürdüğü için ünlü şarkıcıyı sosyal medyada engellediği haberleri hakkında konuştu. Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu açıklaması geldi.

“O Hakimin Karşısına Çıkmaya Yüzüm Yok”

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da nikâh masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayan ikili, yeniden bir araya gelmiş ve Şubat 2021’de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş ve ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde boşanmıştı.

Akçıl, Burcu Kıratlı ile ilişkisine üçüncü kez şans vermeyeceğini dile getirmişti: Bir daha o hakimin karşısına çıkmaya yüzüm yok. Çok güzel bir ilişkiydi ama artık geride kalması gerekiyordu. Geride de bıraktık. Burcu her zaman mutlu olsun. Saygıyla anacağımız bir şekilde bitmeliydi, öyle de oldu. Üzüntüler oldu ama ben kendime bambaşka bir yol çizdim. Bundan sonra hayatımıza girecek kişilere de saygısızlık olmasın. O yüzden artık bu defter kapanmalı.

“Takipten Çıkmadım…”

Burcu Kıratlı, önceki gün Sarıyer’de bir otelde gerçekleşen davete katıldı. Son dönemde ‘kıskançlık’ iddiası ile magazin gündemine gelen 33 yaşındaki güzel, “Aleyna (Kalaycıoğlu) ile Paris tatili sonrası benim Sinan’ı engellediğim ve takipten çıktığım yönündeki iddialar doğru değil. Takipten çıkmadım, çok çocukça neden çıkayım?” dedi.

Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu Açıklaması

Sinan Akçıl, birlikte single çıkardıktan sonra Aleyna Kalaycıoğlu ile sık sık görüntülenirken, ikili hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı. Söz konusu haberler hatırlatılan Burcu Kıratlı, şu ifadelerini kullandı:

Paris’e gitmelerini işle ilgili olduğunu düşünüyorum. Annesi ile daha önce şarkı istemeye de gelmişlerdi, ‘Sinan abi’ diyordu. Hevesli bir kız, bence güzel bir iş birliği yapacaklar.

“O Haberlere Çok Güldüm”

Özel hayatı hakkında konuşan ünlü oyuncu, “Geçtiğimiz günlerde nikâh şahidim Mustafa Bey ile çıkan aşk haberleri de gerçeği yansıtmıyor. Eski komşum ve çok yakın arkadaşım. O haberlere çok güldük, kesinlikle öyle birşey yok” açıklamasını yaptı.

Burcu Kıratlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler