Ana SayfaDedikoduBerfu Yenenler'den Olay Yaratan Cevap!

İlgili Postlar

Berfu Yenenler’den Olay Yaratan Cevap!

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, 2019’dan yılından beri mutlu evliliklerini sürdürüyor. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak, “Evlilik nedir, sizi nasıl değiştirir?” notuyla paylaştığı gönderiye gelen yorumla çileden çıkan Berfu Yenenler’den olay yaratan cevap geldi. İşte Berfu Yenenler’in gündemi yerinden oynatan o yanıt;

“Koca Parası Yiyorum Diye Tweet Atıldı”

Berfu Yenenler, YouTube’da yayınladığı Diss Turkey programında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü isim, adına açılan sahte bir hesaptan “Koca parası yiyorum” şeklinde tweet atıldığını ve paylaşımı yapan kişinin kendisi olduğu sanılarak takipçilerden linç yediğini anlatmıştı.

Berfu Yenenler, pahalı ayakkabı giymediği için dahi eleştiriye uğradığı açıklayarak “Bir ayakkabıya 50 bin TL vermediğim için linç yedim” demişti. Sosyal medya fenomeni, yediği bir başka linçten de bahsederek, “Burak Özçivit’in oğlu benim oğlumdan yakışıklı diye linç yemiştim” ifadelerini kullanmıştı.

Villa Yeniden Gündeme Geldi

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, geçtiğimiz haftalarda Doğu Demirkol’un programına konuk oldu. Eser Yenenler’in Levent’te diskosu da olan ve bolca parti verdiği villası gündeme geldi. O dönem Bahar-Nihal Candan kardeşlerle de yakalanan Yenenler uzun süre gündemde kalmış hatta bu partiler yüzünden Murat Boz ve Aslı Enver’in kavga ettiği iddia edilmişti.

Berfu Yenenler “Ev partisi dönemleriydi meraktan mesaj attım” dedi. Şu sıralar sosyal medya fenomeni olan Berfu Yenenler ünlü isimle tanıştıktan sonra Levent’teki o evde oturmak istememiş.

“Ben O Evi Dağıttım”

Berfu Yenenler’den o evle ilgili yıllar sonra itiraf geldi. Berfu Yenenler açıklamasında “Ben o evi dağıttım, kırdım çekiçle balyozla, gerçekten o evi günahlarıyla başkasına verdik” dedi.

Eser Yenenler ise “Yuvayı kırdı başka yuva yaptı. Bu konuya nasıl geldik ya?” dedi. Yenenler “Çok ciddi bir psikopatla birlikteyim” dedi.

Komedyen, “Sosyal medya İbrahim Büyükak’la bizi, nikah şahidi olmamızı bekliyordu. Bizim aramızda problem değil. Güzel bir evlilik varken, olmayan bir problem büyüdü” diye konuştu.

Berfu Yenenler’den Olay Yaratan Cevap!

Son olarak iki çocuk annesi Yenenler, evlendikten sonra değişen hayatını, ‘Evlilik nedir, sizi nasıl degiştirir?’ notuyla paylaştığı video ile gözler önüne serdi. Pek çok takipçisi paylaşıma gülerken, bir kişinin ”Keşke evlenmeseydin” yorumunu gören Yenenler, yoruma sessiz kalamadı. Takipçisine yanıt veren Berfu Yenenler, “Niye senin mi gözün vardı Eser’de” yanıtıyla dikkat çekti.

Eser Yenenler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler