Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan Olay Yaratan Ferhat Göçer Açıklaması

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Olay Yaratan Ferhat Göçer Açıklaması

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra söz yazarı ve besteci de olan Sinan Akçıl, Özlem Esra Ada’nın sunduğu ‘Pembe Masa’ adlı programa konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan şarkıcı, 2019 yılında aralarının bozulduğu Ferhat Göçer’e yüklendi. Sinan Açıl’dan olay yaratan Ferhat Göçer açıklaması geldi. Akçıl, yıllar önce kendisine ‘medya maymunu’ diyen Göçer için, “Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait” açıklamasını yaptı.

“Şarkılarımla Kariyerine Çok Büyük Katkı Sağladım”

Şarkıcı Ferhat Göçer, sahne aldığı düğünde meslektaşı Sinan Akçıl’ın eski sevgilileri Hadise ve İzel’den bahsedince, Göçer’i en önden izleyen Burcu Kıratlı’nın mekanı terk ettiği iddia edilmişti. Yaşananların ardından Sinan Akçıl, sosyal medya hesabında “Şarkılarımla kariyerine çok büyük katkı sağladığım bir “adamın”, üstelik eşimin olduğu yerde yaptığı ‘densiz’ bir konuşma ile sağlam bir ilişkiye bir şey olmaz, konuşmayı yapan ‘kendi büyük ayıbını’ düşünsün, artı 1 not: Kızım şarkısı zamanında tüm baba ve kızlara yazılmıştır. Düğünün en güzeli kadınımla bu tür olaylara her defasında beraber güldük geçtik” notunu paylaşmıştı.

Akçıl’ın sözlerine Ferhat Göçer’den zehir zemberek bir karşılık gelmiş ve şunları söylemişti:

“Sussan olmuyor susmasan olmaz.

1-Yaklaşık 13 yıl önceki şarkıya ait, duygusunu ve gücünü paylaşmak adına (üstelik ‘hikayesini paylaşabilir miyim?’ diye kendisinden sorup izin aldıktan sonra) sahnede anlattığım bir hatırayı bu noktaya taşımak ve ağabeyine ‘densiz’ lafını yazmış olman sana yakışmadı Sinan.

2- Diğer şarkıyla ilgili de İzel’in albümünde okuması için planlanan şarkı bana nasip oldu diye belirttim. İzel ile Sinan’ın bir ilişkisi olduğunu bile bilmiyordum.

3- Burcu’yu bu vesile ile incitmişsem (ki kendisini üzecek bir durum yarattığımı düşünmüyor olsam da) özür dilerim.

4- Medya maymunluğu için harcadığın eforu eskiden olduğu gibi şarkı yazmak için harcasan yine eskisi gibi güzel hit şarkılar çıkaracağına inanıyorum. Bir ağabey tavsiyesi.

5- Ve Magazin camiasından ricam. Bütün gücümüzü, asıl gündem olması gereken, izlemeye yüreğimin dayanmadığı #EmineBulut ve nezdinde kadına, çocuğa, doğaya yapılan katliamı durmaksızın lanetlemeye ve yetkilileri önlem almaya çağırmaya adamalıyız.”

 “Şarkıların Üçte Biri Bana Ait”

Şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün Özlem Esra Ada’nın sunduğu ‘Pembe Masa’ adlı programa konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan Akçıl, “Asla şarkı vermem dediğin birisi var mı?” sorusuna, “Ferhat Göçer, uyuz oluyorum o doktora” cevabını verdi.

Sinan Akçıl’dan Olay Yaratan Ferhat Göçer Açıklaması

Akçıl bunun sebebini de şöyle açıkladı:

Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait. Ama o çıkıp ekranda bana ‘medya maymunu’ dedi. Ben de o zaman ‘medya maymunuysam bir daha şarkılarımı söyleme, eğer söylersen de Mehmetçik Vakfı’na bağış yap’ dedim. Beş konserde takibini yaptım, yatırdı. Ama devamında yatırdı mı bilmiyorum, inşallah yatırıyordur.

Sinan Akçıl kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler