Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'un düğün tarihi belli oldu!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un düğün tarihi belli oldu!

Burcu Esmersoy evleniyor! Berk Suyabatmaz ile geçtiğimiz aylarda nişanlanan Burcu Esmersoy’un düğün tarihi belli oldu. Berk Suyabatmaz’dan önce “Evlilik defterini kapattım” diyen Burcu Esmersoy, çok yakında evleniyor. Detaylar haberimizde…

Burcu Esmersoy’un merak edilen ablası Müge Esmersoy sonunda ortaya çıktı!

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evleniyor

Burcu Esmersoy, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Berk Suyabatmaz ile geçtiğimiz 10 Nisan günü sade bir tören ile nişan yüzüklerini takmıştı. Evlilik yolunda hızla ilerleyen çift, Amerika tatiline devam ederken, şarkıcı Arto ile karşılaştı. Bir video çekip sosyal medyada yayınlayan Arto, Burcu Esmersoy’dan bomba haberi aldı.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy’un düğün tarihi

Videoda bomba bir haber veren Burcu Esmersoy, 14 Mayıs günü New York’da Berk Suyabatmaz ile evleneceklerini duyurdu.

İkinci kez nikah masasına oturacak

Burcu Esmersoy, 2005 yılında İtalyan Massimo Cusimano ile evlenmiş, ancak 2008 yılında boşanmıştı. Berk Suyabatmaz ise, daha önce hiç evlilik yapmadı.

Annemi ve babamı hiç affetmedim

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda çocukluk yılları ve anne babası hakkında duygusal bir açıklamada bulunmuştu. Esmersoy, yaşadıklarını “Annemle babam, ben beş yaşındayken ayrılıyor. Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize ‘Teyze’ diyerek büyüyoruz. Annemi de babamı da asla affetmedim.” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler