Ana SayfaÜnlülerNusret Kapalı Çarşı halayı ile görenleri şaşırttı!

İlgili Postlar

Nusret Kapalı Çarşı halayı ile görenleri şaşırttı!

Nusret Gökçe, fenomenliği ile zaman içerisinde çok ünlendi. Ortadoğu’dan sonra Avrupa’da da mekanlar açan ünlü işletmeci ABD’ de bir mekan açtı. Türkiye’de de çok sevilen ve büyük takipçi kitlesine sahip olan Nusret, burada da gündem olmayı başarıyor. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlar da çok konuşuluyor. Peki şu sıralar paylaştığı resim nasıl tepki aldı? İşte detaylar…

Nusret Gökçe’nin Eski Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak!

Nusret Gökçe, Yoğun Talep İçinde!

ABD’de yaptığı bir menü ünlü gazete New York’un Times’da yayınlandı. Türkiye’ye döndüğünde kendi yerini açmayı hedefleyen Nusret Gökçe, kendi et restoranını açtı ve iş hayatına ilk adımını attı. Başarılı işletmeci Nusret Gökçe, fenomenliği ile beraber zaman içerisinde işlerini büyüttü. Ve herkesin tanıdığı ünlü bir işletmeci haline geldi. Ünlüler tarafında da yoğun talep alıyor.

Nusret Kimdir?

Nusret Gökçe, Halay Çekti!

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünü Türkiye sınırlarını aşan işletmeci Nusret Gökçe, yeni şubesinin açılışında çalışanlarıyla halay çekti. Çok konuşulan bu resim, takipçileri tarafından çok beğenildi. Sosyal medyayı aktif kullanan ve çektiği her videoyu milyonlarca kişi tarafından izlenen Nusret Gökçe, yine adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak Kapalıçarşı’da yeni açtığı şubeyi halay çekerek kutlayan Nusret, yeteneğiyle herkesi büyüledi. Ünlü işletmeci 2005 yılındaki fotoğrafını yayınladı. O zaman boks yaptığı öğrenilen Nusret’in fotoğrafı takipçileri tarafından yine çok beğenilmiş idi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler