Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya sonunda fitili ateşledi: Sen kaşındın!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya sonunda fitili ateşledi: Sen kaşındın!

Deniz Akkaya ve Nihat Odabaşı arasında büyük gerginlik! Bir törende sunuculuk yapan Deniz Akkaya, ödül alacak olan Nihat Odabaşı’nın ismini anons etmek istemeyince büyük bir tartışma başladı. Nihat Odabaşı ve Deniz Akkaya, sosyal medyadan birbirlerine girdiler. Son olarak Deniz Akkaya flaş açıklaması ile dikkat çekti. İşte detaylar…

Deniz Akkaya’dan Gülben Ergen’e: 3 otel odası 3 farklı adam! Bu sözler olay yaratacak!

Deniz Akkaya ve Nihat Odabaşı gerginliği

Geçtiğimiz günlerde bir moda kanalının düzenlediği ödül töreninde Deniz Akkaya sunuculuk yapıyordu. Akkaya, gecede ödül alacak olan Nihat Odabaşı’nın ismini anons etmek istemedi. Odabaşı, bunun üzerine Deniz Akkaya için sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. “Modellik hayatında önemli katkım vardı. Bu ödülü sunmak yerine mikrofonu başkasına vermen çok enteresan.” diyerek Akkaya’ya sitem eden Nihat Odabaşı, sonrasında Instastory’de “Keşke için de dışın gibi güzel olsaydı.” diye yazdı.

Deniz Akkaya kimdir?

Sen kaşındın

Deniz AKkaya, olayın ertesi günü sosyal medya hesabından Nihat Odabaşı için bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında açıklama yapan Akkaya, “Sana kırgınlığımı herkesten gizledim ama sen kaşındın. Nihat Bey sesi kendi kadar olan bir şarkıcının peşine takıldı. Kendisine ‘Dostum sen sanatçısın çantacı değil’ diye mesaj attım. Sözde dostum bu mesajı o şahısa gösterdi ve benim için bitti. Makas değişikliğiyle moda sektöründe de yok oldu.” yazdı.

Deniz Akkaya’dan Gülben Ergen’e olay sözler

Nihat Odabaşı’nın Gülben Ergen ile çok samimi olması ile Deniz Akkaya Gülben Ergen hakkında da bomba iddialarda bulundu. Ergen hakkında paylaşım yapan Akkaya, açıklamalarında “Çıkarına göre, eski sevgililerinin arkasında seccade ve zikirmatik ile dolaşan, toplumun değerlerini sömürerek bunu yaparken, dua ve şükür gibi hastaglere sayfasını boğup, aynı şehirde 3 ayrı adama 3 ayrı otel anahtarı veren eşi benzeri görülmemiş sapkın hanımefendi. Sadece hastag malzemesi sandığın Mevlana’nın dediği gibi, ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Bir de bilgin olsun kimse seni kıskanmıyor. AKM açılışında davetsiz gittiğin davette sağa sola ağlayan bir kadını ki ağlamanın sebebi tüm sapkınlıklarının örtüsü elden gidiyor diye… Gururu için yaşayan kadınlar kıskanmaz bilgine! Şimdi ikinizde hep yaptığınız gibi oturun ıslak hamburger yiyerek bu milleti nasıl kandırıyorsunuz onun dedikodusunu yapmaya devam edin.” ifadelerine yer verdi.

Gülben Ergen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler