Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Nazan Öncel'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Son dakika: Nazan Öncel’den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Ünlü sanatçı Nazan Öncel hastanelik oldu! Hastane haberi ile sevenlerine korku dolu anlar yaşatan Nazan Öncel, neden hastaneye kaldırıldı? Nazan Öncel’in sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Nazan Öncel tam 15 kilo verdi! Nasıl zayıfladığını tek tek anlattı…

Nazan Öncel hastanelik oldu

Müzik dünyasının değerli isimlerinden Nazan Öncel hastanelik oldu. Bahar mevsiminin gelmesi ile hastalığa yakalanan Öncel, sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Nazan Öncel’in sağlık durumu nasıl?

Hastanede, kolunda serum ile poz veren Nazan Öncel, çekildiği bu pozu sosyal medya hesabından paylaşarak altına “Beni bu güzel havalar mahvetti’ diyen Orhan Veli gibiyiz. Kendimizi şahane insanlara teslim ettik. Grip… Soğuk algınlığı… Bahar çarpması…” notunu ekledi. Öncel’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Nazan Öncel’den estetik yaptıranlara öğütler

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri olan Nazan Öncel, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile estetik yaptıranlara öğütler verdiği “Kendinden nereye kadar kaçacaksın, nasıl ayıp ettin yaşadıklarına’ diye sormazlar mı? Sorarlar tabi.” şeklinde konuştuğu bir video yayınlayarak gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler