Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy-Nazım Akmandil Düğününe Beklenmeyen Engel!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy-Nazım Akmandil Düğününe Beklenmeyen Engel!

İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005–2008) ve Berk Suyabatmaz (2018–2019) ile nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. Güzel sunucu, düğünü yapmak istedikleri İtalya’daki otelden gelen maili anlattı. Burcu Esmersoy-Nazım Akmandil düğüğüne beklenmeyen engel geldi. İşte detaylar;

“Eylül gibi Yine Tadını Çıkarırız”

Kısa süre önce Bodrum tatilinden geldiğini belirten Esmersoy, “Bodrum beni yoruyor. Seven de seviyor ama yorucu bir yer. Mesafeler yoruyor, olduğundan daha uzun hale geliyor. Kendi oturduğum, yaşadığım yerde çok mutluyum. Arkadaşlarım görüşmek istiyor. Onların yanına gitmem trafikte 1-1.5 saat sürüyor. O yüzden sakinliği seviyorum. Haziranın başı iyiydi. temmuz ve ağustos daha yoğun oluyor. Eylül gibi yine tadını çıkarırız” dedi.

“Öyle Fiyatlar Mı Varmış”

45 yaşındaki güzel, her yaz öncesi yüksek fiyatlarıyla gündeme gelen Bodrum’un kendisini maddi olarak zorlayıp zorlamadığı sorulunca, daha uygun yerleri tercih ettiğini söyledi. Esmersoy, “Hiç 280 TL’lik lahmacundan yediniz mi?” sorusunu ise şöyle cevapladı:
Öyle fiyatlar mı varmış? Çokmuş. Bir tane humus 400 TL diye duydum. ‘Yanlıştır, dalga geçiyorlar’ diye düşündüm. Bilmediğim bir yere gitmiyorum. Gittiğim yerler hizmeti ve fiyatı genelde uygun olan yerler.

Paylaşımlara Devam Edecek

Sosyal medyada paylaştığı bikinili videolar ile gündeme gelen Esmersoy, “Çok beğeniliyor. Bu sene çok sayıda markayla iş birliği yaptım. Gurur duyuyorum. Yaptığım işleri de seviyorum. Geçen sene sanki bikini, mayo ile daha aktiftim. Yaz mı geç geldi, ne oldu? Geçen sene bu tarihlerde bayağı güzel paylaşımlarım olmuş. Yenileri gelecek” yorumunda bulundu.

Burcu Esmersoy-Nazım Akmandil Düğününe Beklenmeyen Engel!

Sevgilisi Nazım Akmandil’den İtalya’da evlilik teklifi alan Burcu Esmersoy, düğünü İtalya’daki bir otelde yapmak istediklerini ama otel engeline takıldıklarını söyledi.

Nazım’ın bana evlilik teklifi ettiği yer İtalya’da. Bir mekanda düğün yapılmıştı, çok beğenmiştim. ‘Burada mı evlenelim?’ demiştim. Otel dolu, ‘2023 yılında görüşelim’ diye mail geldi. ‘Biri düğününü iptal ederse bize haber verin’ dedik, bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Karşılıklı görüşüyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler