Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Tatil Fotoğraflarını Paylaştı

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Tatil Fotoğraflarını Paylaştı

Bir süredir kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile aşk yaşayan ve yaz sonu sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, özel hayatının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmüyor. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy tatil fotoğraflarını paylaştı. İşte o kareler;

“Nazım, Koleksiyonu Çok Beğendi”

Geçtiğimiz hafta Burcu Esmersoy’un enerji dolu yaz stilini yansıttığı özel bir markanın koleksiyonunun lansmanında objektiflere yansıyan ünlü isim, “Bir senedir bu koleksiyon için çalışıyoruz. Zaman su gibi aktı ama son bir hafta benim için geçmedi” demişti.

Sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktığı bayram tatili sorulup, sevgiliniz tasarımlarınızı gördü mü? sorusuna, “Ben tatilde beğeniye sundum onları siz hiç merak etmeyin. Çok beğendi. Numuneler ilk geldiği zaman kendisi gördü ilk” diye cevaplamıştı.

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu?

Esmersoy’a, “Çok aşığım, her an evlenebilirim” şeklindeki açıklamaları hatırlatılınca, “Çok utandım biliyor musunuz? Siz soruyorsunuz cevap vermiyorum, orada çok hazırlıksız yakalandım. Çok mahcup oldum kendim de izlerken” demişti. Muhabirlerin bize özel bir haber borçlusunuz sözlerine Burcu Esmersoy, “Ne diyeyim, hadi söyleyeyim bu yaz sonu evleniyorum” şeklinde konuşmuştu.

Ünlü isim, tüm bunların ardından son olarak geçtiğimiz gün bir giyim markasının pijamayı andıran kıyafetiyle objektiflere yansıdı. Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Nazım Akmandil’den aldığı evlilik teklifi hakkında konuşmaktan kaçındı.

Elindeki yüzüğüyle basın mensuplarına poz vermemek için adeta akla karayı seçen güzel sunucunun, bu durumu soran basın mensuplarına, “Ellerim üşüdü, o yüzden” diye açıklamada bulunması dikkat çekti.

“Nazar Boncuğu Koyarsınız”

Evlilik teklifi hakkında detay vermekten kaçınan Esmersoy, “Evet hayırlı olsun. Artık ekrana nazar boncuğu koyarsınız” demekle yetindi.

Burcu Esmersoy Tatil Fotoğraflarını Paylaştı

Şimdilerde üçüncü kez nikah masasına oturmak için gün sayan Burcu Esmersoy (45), soluğu Dubai’de aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü sunucu, iddialı mavi bikinisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Esmersoy’un “Akşamüstü biraz mavilik…” notuyla yayınladığı pozlara kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler