Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan Konser Açıklaması

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Konser Açıklaması

Müzisyen Sinan Akçıl, önceki gün İstinyePark’daydı. Spor tarzı ve terlikleriyle tek başına alışverişe gelen 40 yaşındaki şarkıcı, Markalar Sokağı’nda objektiflere yansıdı. Sinan Akçıl’dan konser açıklaması geldi. İşte Akçıl’ın o açıklamaları;

Bu Yaz Bir Başka Olacak”

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra söz yazarı ve besteci de olan Sinan Akçıl, önceki akşam Ataşehir Araba Mezarlığı’nda ‘Yaktırma’ isimli parçasına klip çekti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Bu bizim üç yıllık projemizdi. Araya koronavirüs pandemisi girdi. Şu anda bu hale geldi ama günü bu günmüş” dedi.

Şarkının nakaratında bir çok gönderme olduğunu belirten Akçıl, “Bu yaz başka bir yaz olacak. Yaktırma çok iyi bir şarkı. Türkçe ve Arapça. Radyolarda Türkçe versiyon yayınlanacak” şeklinde konuştu.

“Benimki Tükenmemişlik Sendromu”

Ünlü müzisyen, basın mensuplarının “Boşandıktan sonra sizi göremez olduk. Bir sebebi var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Çok fazla çıkmıyorum. Dışarı çıkamama, görünmeme sendromuna kapıldım. Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromu değil, benimki tükenmemişlik sendromu.

Sinan Akçıl’dan Konser Açıklaması

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen Sinan Akçıl;, Bayram alışverişine çıktım. Dört gün sahnedeyim” açıklamasını yaptı.

Bayramın birinci günü Sapanca, ikinci ve üçüncü günü Bodrum, dördüncü günü ise İstanbul’da sahne alacağını belirten şarkıcı, “Konuştuğum müzisyen arkadaşlarımın hiçbirinden dört gün sahnede olanını duymadım. Sanırım bu bayramda da konser rekoru bende olacak” diyerek kahkaha attı.

Kısa süren sohbet sonrası muhabirlere teşekkür eden Akçıl, uzun süre alışveriş yaptıktan sonra akşam saatlerinde İstinyePark’dan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler