Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile nişanlandı!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile nişanlandı!

Burcu Esmersoy evlilik yolunda ilk adımı attı. Son zamanlarda sık sık sevgilisi Berk Suyabatmaz ile gündeme gelen Burcu Esmersoy, nişan yüzüğünü taktı. Berk Suyabatmaz, Burcu Esmersoy’u ailesinden istedi. İşte detaylar…

“Erkek arkadaşın yanındaysa, cüzdana gerek yok” diyen Burcu Esmersoy’a tepkiler çığ gibi

Burcu Esmersoy nişanlandı

Bir yıldır aşk yaşayan Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çifti, evlilik yoluna girdi. Berk Suyabatmaz, sevgilisi Burcu Esmersoy’u ailesinden istedi. Çift, ailelerinin huzurunda nişan yüzüklerini taktı.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy ne zaman evleniyor?

Evlilik yolunda hızlı adımlar ile ilerlemeye karar veren Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çifti, Mayıs ayında evlenmeye hazırlanıyor.

Berk Suyabatmaz Kimdir? Burcu Esmersoy’un Sevgilisi Berk Suyabatmaz Kimdir?

Ayşe benim canım

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde sevgilisi berk Suyabatmaz’ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel ile bir doğum günü partisinde sabaha kadar birlikte eğlenmişti. Esmersoy, konuyla ilgili eleştirilmişti. Eleştirilerin ardından yaptığı açıklamada; “Ayşe benim canım. Çok severim. Zamanında bir şeyler paylaşmışlar, yaşamışlar ve ilişkinin ömrü bitmiş. Ortada kavga, gürültü, nefret yok. Ayşe’yi görünce selam vermemem anormal olurdu. Düğünüme de çağırırım. Eminim gelir. Zaten Berk ile de görüşüyorlar.” diye konuşmuştu.

Kadınları kızdırmıştı

Burcu Esmersoy, yeni açtığı YouTube kanalında da çok tartışılan konuşmalar yapmıştı. Günlük hayatta işe yarayacak tavsiyeler veren Burcu Esmersoy, “Erkek arkadaşınızla birliktesiniz, cüzdana ihtiyacınız olmayabilir… Ama ne olur ne olmaz diye… Ki ben ne olur ne olmazcıyım! Mutlaka yanıma para almaya çalışıyorum ya da bir kart…” şeklinde konuşmuştu. Esmersoy, bu konuşmaları ile sosyal medyada çok eleştirilmiş, özellikle de kadın kullanıcılar “İnsanlar yıllardır uğraşıyor, kadınlarımız kendi ayakları üzerinde dursun kimseye bağlı olmasın diye sen kalkıp insanları böyle saçma şeylere yönlendiriyorsun”, “Bu kadar göz önünde olan insanların bile böyle düşünmesi ne kadar acınası ya… Hesabı erkek öder veya kadın adamın yanında elini cebine atamaz tabularınızdan ne zaman vazgeçeceksiniz?”, “Bu çok acı ama bir yandan da rol modellerin de hızlı bir şekilde savunduğumuz her şeyle dalga geçercesine davranması… Hangisine üzüleyim bilemedim”, “Ne olur nolmaz’mış. Bunu diyen kendi ekonomik özgürlüğüne ziyadesiyle sahip bir kadın. Fakat bilinçaltında halen- eğer yanında erkek varsa hesabı o öder zihniyeti. Biz uğraşaduralım, nafile”, “Erkek arkadaşımız parayı ödemezse nolur nolmaz diye cüzdan taşımalıyız? Şaka gibi”, “Niye biz kadınlar Asalak mıyız ki yanımıza cüzdan almayalım?”, “Yazık çok yazık! Ben utandım onun adına” şeklinde eleştirilerde bulunmuşlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler