Ana SayfaÜnlülerYeni gelin Simge Fıstıkoğlu hastanelik oldu!

İlgili Postlar

Yeni gelin Simge Fıstıkoğlu hastanelik oldu!

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Simge Fıstıkoğlu, hastanelik oldu. Cumartesi günü, Emir Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturan ünlü spiker Simge Fıstıkoğlu, sosyal medya hesabından duyuru yaptı. Simge Fıstıkoğlu neden hastalandı? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Simge Fıstıkoğlu muhteşem bir düğünle evlendi!

Simge Fıstıkoğlu hastanelik oldu!

Ünlü spiker Simge Fıstıkoğlu, geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde nişanlısı Emir Tavukçuoğlu ile dünya evine girdi. Muhteşem bir düğün töreni ile evlenen Simge Fıstıkoğlu’ndan kötü haber geldi. Fıstıkoğlu, hastanelik oldu.

Simge Fıstıkoğlu’nu sinsi bakteri çarptı

Simge Fıstıkoğlu, haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Hesabının hikaye kısmında hastane odasında çekilmiş bir pozunu paylaşan Simge Fıstıkoğlu, paylaşımına “Evlilik hazırlıklarının yorgunluğu sanıyordum meğer sinsi bi bakteriymiş, 3 gün raporluyum.” notunu ekledi. Sinsi bakterinin etkisi ile hastanelik olan Simge Fıstıkoğlu, üç gün ekran olmayacak.

NTV’nin ünlü spikeri Simge Fıstıkoğlu, iş adamı nişanlısı Emir Tavukçuoğlu ile geçtiğimiz hafta Cumartesi günü lüks bir otelde düzenlene düğünle evlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler