Ana SayfaÜnlülerÖz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu davasında son dakika kararı!

İlgili Postlar

Öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu davasında son dakika kararı!

Öz yeğeni ile ilişki yaşayan ünlü sunucu Murat Başoğlu davasında yeni karar çıktı. Yurt dışına çıkma hazırlıkları yaptığı iddiaları ile son olarak gündeme gelen Başoğlu’nun mahkemeye yaptığı talep reddedildi. İşte detaylar…

Yeğeniyle Yaşadığı Skandal İlişkinin Ardından Murat Başoğlu Evini Satışa Çıkardı! Türkiye’yi Terk Ediyor!

Murat Başoğlu yurt dışına çıkmak istedi

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında denizin ortasında demirlediği teknede öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde görüntülenen sunucu Murat Başoğlu, son zamanlarda Bodrum’daki evini satışa çıkardığı ve yurt dışına çıkmaya hazırlık yaptığı haberleri ile gündeme gelmişti.

Murat Başoğlu kimdir?

Murat Başoğlu’nun talebi iki mahkeme tarafından da reddedildi

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile yasak ilişki yaşadığı için davası görülen Murat Başoğlu’na yargılama sürecinde yurt dışına çıkma yasağı konulmuştu. Murat Başoğlu, yurt dışı yasağının kaldırılması için yasağı koyan Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Mahkeme, Murat Başoğlu’nun talebini değerlendirerek gerekçesini belirtip dosyanın temyiz süreci bitinceye kadar yurt dışı yasağının devam etmesine karar verdi. Ardından, Murat Başoğlu’nun avukatları üst mahkeme olarak Muğla Ağır Ceza Mahkemesi’ne itiraz başvurusunda bulundu. Ancak, Ağır Ceza Mahkemesi de Başoğlu’na yurt dışı çıkış yasağı koyan Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nin kararını yerinde bularak Murat Başoğlu’nun itirazını reddetti. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Murat Başoğlu’nun yurt dışı yasağı konusunda verdiği bu karar, nihai özellik taşıyor.

Beraat etmişlerdi

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum’da denizin ortasında demirlediği teknede uygunsuz şekilde ilişki yaşayan Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile ‘hayasızca davranışlarda bulunmak’ suçundan 1 yıla kadar hapis istemi ile hakim karşısına çıkmıştı. Yargı sürecinde, MUrat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu’na yurt dışına çıkma yasağı konulmuştu. 9 mart’ta Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılama sonucunda Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’na beraat kararı verilmişti.

Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz şekilde görüntülenmesinin ardından mahkeme sürecine girmişti. Yurt dışı yasağı konulan Başoğlu, geçtiğimiz günlerde Bodrum’daki evini satışa çıkardığı iddiaları ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler