Ana SayfaDizilerBurak Deniz'in Yeni Partneri Erotik Film Yıldızı

İlgili Postlar

Burak Deniz’in Yeni Partneri Erotik Film Yıldızı

Bizim Aile dizisi ile tanınan ve ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Burak Deniz uluslararası alanda kendini gösterme fırsatı elde etti.

Elde edilen bilgilere göre özel bir Bollywood yapımında yer alacak olan Burak Deniz’in başrolde başrolleri paylaşacağı diğer bir isim erotik filmlerden bilinen Sunny Leone.

Hayal Kaya İle Uyumu Beğeniliyor

Bizim Mahalle dizisinde başrol arkadaşı ile iyi bir uyum yakalayan ve Hazal Kaya ile oldukça yakıştırılan Burak Deniz’in böylesine ciddi bir projede yer alacak olması oyuncunun gelecekte de dikkat çekeceğini şimdiden göstermiş durumda. Yeni film ile ilgili şu ana kadar çok fazla detay paylaşılmamış olsa da Hindistan’da çekilecek olan dev bütçeli filmde Türkiye’den bir ismin yer alacak olması Türkiye’deki sinema ve oyuncu sektörü için de oldukça olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Burak Deniz Yeni Projeden Ne Kadar Kazanacak?

Burak Deniz yeni filminde yaklaşık 2 milyon lira gibi yüksek bir ücret alacak. Şu anda oynadığı dizide bölüm başına 20 bin TL alan oyuncu, iddialı filmi ile böylece ücretini de arttırmış olacak.

Burak Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler