Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Dizide İşler Değişiyor

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Dizide İşler Değişiyor

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 8. bölümü fragmanı ile dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile önümüzdeki hafta içinde ekranlara gelecek.

Yeni bölüm hakkında yayınlanan fragman özellikle dizideki işlerin giderek karışacağını gösterirken Ufak Tefek Cinayetler 8. bölüm fragmanı dizinin şimdiden konuşulmasını sağladı.

Farklı Bir Yapım Ufak Tefek Cinayetler

Bugüne kadar Türkiye’de çok fazla görülmeyen farklı bir anlatıma sahip olan dizi, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren farkını ortaya koydu ve geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizide her bir yeni bölüm, olayları farklı bir yöne çekerken dizi kısa süre içerisinde Türkiye’nin en sevilen yapımlarından birisi haline geldi. Dizideki karakterler dahi ayrı ayrı ele alınırken, dizinin bu hafta yayınlanacak bölümü ile ilgili paylaşılan fragman dizideki işlerin giderek değişmeye başladığını gösterdi.

Ufak Tefek Cinayetler 8. Bölüm Fragmanı Neler Gösteriyor?

Ufak Tefek Cinayetler için paylaşılan fragmanda özellikle Oya’nın harekete geçmeye başlaması, dizinin önümüzdeki hafta itibari ile çok daha heyecanlı olacağını net bir şekilde gösterdi. Dizide 4 farklı kadının birbirine karşı kurmaya çalıştığı üstünlük ele alınırken bu üstünlük kurma çabalarında son derece acımasız olabilen kadınlar, işleri giderek karıştırıyor. Özellikle son bölümde Oya’nın evinde bulunan kol düğmesinin kime ait olduğu büyük bir sır olarak dikkat çekerken, yeni bölümde de bu durumun izlerinin devam edeceği görülüyor.

Dizinin pasif karakterlerinden birisi olan Arzu’nun boşanma aşamasında olması yine dikkat çekerken, Oya ve diğer arkadaşları arasında kalan Arzu zor günler yaşıyor. Yeni girdiği işine alışmaya çalışan Arzu için hayat giderek daha da zorlaşıyor. Tüm bu zorlu dönemeçte ise Arzu en çok Oya’yı yanında buluyor.

Yeni bölümde en dikkat çeken detaylardan bir diğeri ise Oya’nın sevgilisi denilerek yıllar önce birlikte suçlandığı öğretmenini yemeğe çağırması. Kızların bu duruma nasıl tepki vereceği oldukça merak edilirken, yeni bölümde yaşanacak bu anlar yine dizinin yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler