Ana SayfaDizilerFi dizisinin 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Fi dizisinin 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı!

İnternetten yayınlanan fenomen dizi Fİ Çİ 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. PUHU TV’den izlenebilecek Fİ Çİ son bölümde merak uyandıran gelişmeler yaşanmıştı, yeni bölümde neler olacağı ise ayrı bir merak konusudur. Fi Çi dizisinde son bölümde neler yaşandığına, dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına, hangi gün yayınlanacağına ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yayınlanma tarihi belli!

Türkiye’nin en çok izlenen internet dizilerinden biri olan Fi yeni sezon Çi 5.yeni bölüm fragmanında nefesler tutulacak.  Fi 16 Aralık Cuma günü saat 21.00’da yeni bölümüyle yayınlanacak.

 Çi 5.yeni bölümde neler olacak? 

Fi Çi 4. bölüm izleme yolları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Fi Çi son bölüm nefes kesen gelişmelerle PUHU TV’den izlenebiliyor. PUHU TV nasıl izlenir sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Fi Çi son bölümde, Can Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken, Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçecektir. Fi yeni bölüm  16 Aralık Cuma saat 21.00’da yayınlanacak. Yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisindeki linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Afife rolünü kaptırmamak için Ece’ye kötü bir tuzak hazırlayan Duru, kötü bir sürpriz yaşadı. Son bölüm finalinde Can Manay’ın eski sevgilisinin peşine düşen Özge, sonunda onu ikna etmeyi başardı.  Fi dizisi, bu yıl ortaya çıkan “puhutv” kanalında yayınlanacak. Puhutv, Doğuş Holding bünyesinde yayın hayatına başlayan bir dizi/film televizyon servisidir. İçerisinde yüzlerce dizi ve film barındıran Puhutv kullanıcılara, bilgisayardan akıllı telefonlardan, tabletlerden ve akıllı televizyonlardan kolayca izlenme imkanı sağlıyor.

Fi Çi’de son bölümde neler yaşandı?

Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Afife rolünü kaptırmamak için Ece’ye kötü bir tuzak hazırlayan Duru, kötü bir sürpriz yaşadı. Son bölüm finalinde Can Manay’ın eski sevgilisinin peşine düşen Özge, sonunda onu ikna etmeyi başardı. Can Manay’ın geçmişine dair ayrıntıları merak eden izleyiciler Çi’nin yeni bölümünü bekliyordu. Macerasına kısa bir süre ara veren Çi’nin 4. bölümü 8 Aralık Cuma günü yayınlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler