Ana SayfaDizilerİlker Kaleli'nin Yeni Projesi Belli Oldu

İlgili Postlar

İlker Kaleli’nin Yeni Projesi Belli Oldu

Poyraz Karayel dizisi ile son yılların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran İlker Kaleli’nin yeni sezonda hangi dizide rol olacağı kesinleşti. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve ekranlara ne zaman döneceği merak edilen İlker Kaleli, yeni sezonda Neslihan Atagül ile ekrana gelecek.

İlker Kaleli’nin Partneri Belli Oldu

Özellikle Poyraz Karayel gibi iddialı bir yapım sonrasında nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen ünlü oyuncu, Neslihan Atagül ile bu sefer İntiharcı adlı dizide yer alacak. Başarılı performansı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekecek çeken oyuncuya Neslihan Atagül’ün eşlik edecek olması da yine dizi için beklentileri arttırmış durumda. İki oyuncu da dahil olduğu projelere katkı sağlayarak yüksek izlenme oranlarına ulaşılmasını başarmıştı. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlaması beklenen yeni projenin reyting konusunda nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak edilmeye başlandı.

Mart’ta Geliyor

Elde edilen bilgilere göre internet üzerinden yayın yapan Puhu TV’de yayınlanacak olan yeni dizi, Mart ayı itibariyle ekranlarda olacak. İntiharcı dizisinde İlker Kaleli ve Neslihan Atagül dışında yer alacak olan diğer oyuncular için henüz bilgi paylaşılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler