Ana SayfaÜnlülerBurak Deniz ve Büşra Develi barıştı mı? İlk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı mı? İlk açıklama geldi!

Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı mı? İlk açıklama sonunda geldi! İki ünlü oyuncu Burak Deniz ve Büşra Develi’nin barıştıkları, birlikte görüntülendikleri iddia edilmişti. Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı mı? Sonunda beklenen açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Ayrılığa dayanamadılar: Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı! İşte aşkın ilk fotoğrafı…

Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı mı?

Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan Burak Deniz ve Büşra Develi, iki aydan fazla zaman önce, üç yıllık ilişkilerini noktalamışlardı. Sürpriz şekilde ayrılan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde barıştıkları iddiaları ile gündeme gelmişti. Burak Deniz ve Büşra Develi’nin, ayrılığa daha fazla dayanamadıkları, barıştıkları iddia edilmişti.

Burak Deniz kimdir?

Barıştıkları gündeme gelmişti

Burak Deniz ve Büşra Develi’nin barıştıkları ve Marmaris’te tatile gittikleri, burada usta sanatçı Erdal Beşikçioğlu’nun Marmaris’te sahnelediği “Bir Delinin Hatıra Defteri” isimli oyununu izlemeye gittikleri iddia edildi. Hatta, ünlü oyuncuların oyunu izlerken çekildiği iddia edilen bir fotoğrafları da yayınlandı.

Büşra Develi Kimdir?

Burak Deniz ve Büşra Develi’nin olduğu iddia edilen o fotoğraf

Burak Deniz’den Büşra Develi ile barışma açıklaması

Bizim Hikaye dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, rol arkadaşı Hazal Kaya ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Birlikte yemek yiyen iki arkadaş, alışveriş merkezi çıkışında basın mensuplarının objektifine yansıdı. Burak Deniz, ayaküstü merak edilen Büşra Deniz ve barışma sorularını yanıtladı ve ortaya çıkan fotoğraf hakkında “O fotoğraftakiler biz değildik, barışmadık.” şeklinde açıklama yaptı.

Bizim Hikaye dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Deniz ve güze oyuncu Büşra Develi’nin üç yıllık aşklarını sürpriz bir şekilde noktaladıktan iki ay sonra geçtiğimiz günlerde barıştıkları, birlikte Marmaris’te tatile gittikleri iddia edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler