Ana SayfaÜnlülerBerkay'dan 'türbanlı hayran' tepkisi! Açtı ağzını, yumdu gözünü

İlgili Postlar

Berkay’dan ‘türbanlı hayran’ tepkisi! Açtı ağzını, yumdu gözünü

Berkay’dan ‘türbanlı hayran’ tepkisi! Açtı ağzını, yumdu gözünü… Ünlü şarkıcı Berkay, konserini dinlemek isteyen türbanlı hayranlarının mekana alınmadığını öğrenince küplere bindi. Berkay, türbanlı hayranlarını koruma altına alıp, onları içeri almayan mekan yetkililerine ateş püskürdü. Detaylar haberimizde…

Berkay: Arya Hiç Bilmediğim Bir Sevginin Kapısını Açtı!

Berkay konserinde büyük şok

Yaz konserleri yoğun şekilde devam eden Berkay, Çeşme’de bir mekanda sahne aldı. Berkay’ı dinlemeye gelen konukları arasında türbanlı hayranları da vardı. Ancak, türbanlı hayranları mekana alınmadı. Başları örtülü olduğu için mekana alınmayan hayranlarının durumunu öğrenen Berkay, açtı ağzını yumdu gözünü.

Berkay Şahin kimdir?

Berkay’dan ‘türbanlı hayran’ tepkisi: Ben her türlü arızanın kralını çıkarırım!

Türbanlı hayranlarının konser verdiği mekana alınmadığını öğrenen ünlü şarkıcı Berkay, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Berkay, hesabından yaptığı paylaşımda “Benim olduğum yerde türbanlı kardeşlerim beni dinlemezse ben her türlü arızanın kralını çıkarırım! Ayrıca benim en yakın kardeşim dediğim insan türbanlı. Ailemden bir çok kişi kapalı. Hayırdır? Kim neyin hesabını soruyor? Ailemde kapalı canlarım var. Beni bir ömür boyu istedikleri zaman dinlerler nokta.” şeklinde ifadelere yer verdi.

İşte Berkay’ın türban paylaşımı

Berkay’dan babalık açıklaması

Berkay, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda babalık hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı Berkay, kızı Arya’nın doğumundan itibaren tattığı babalık duygusu hakkında “Arya hayatla ilgili kaygılarımın artmasına, hayatı daha ciddiye almama ve biraz daha merhametli olmama sebep oldu. Çünkü kendi hayatımı riske atabilirim ama Arya’nın hayatını riske atamam. Ya bir de insan ortaokuldan itibaren çeşitli kişilere aşık oluyor, mesela ben en büyük aşkı eşime duydum ama evlat aşkı bambaşkaymış. Ben Arya’yla bambaşka bir sevgiyi, aşkı tattım. Arya, daha önce gönlümde hiç açılmamış bir kapıyı açtı; hiç öyle bir koku da bilmiyordum, öyle bir sevgi de. Hayatımda yaşamadığım kadar güzel ve temiz bir şey bu. O konuda şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü beynimi ikiye bölebiliyorum. Bir tarafı sahne adamı olan Berkay, diğer tarafı aile babası Berkay. Sahnedeki Berkay’la, evindeki Berkay’ın alakası yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler