Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'den 'homoseksüel' iddialarına yanıt!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den ‘homoseksüel’ iddialarına yanıt!

Mehmet Ali Erbil’den ‘homoseksüel’ iddialarına yanıt! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, homoseksüel olduğu iddiaları karşısında sessizliğini bozdu. Homoseksüel olduğu iddia edilen Erbil, iddialara ne yanıt verdi? Mehmet Ali Erbil’den çarpıcı açıklamalar haberimizde…

Mehmet Ali Erbil’in Zor Anları!

Mehmet Ali Erbil’den homoseksüel açıklaması

Şov dünyası denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Mehmet Ali Erbil, homoseksüel olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti. Erbil, konu hakkında yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Mehmet Ali Erbil, homoseksüel olduğu konusunda gelen iddialara ne yanıt verdi?

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil’den çarpıcı boşanma açıklaması

Mehmet Ali Erbil, Posta’ya verdiği söyleşide boşanmaları ile ilgili konuştu. Bu güne kadar yaşadığı boşanmalarda, hatanın yüzde 90’ının kendisinde olduğunu ifade eden Mehmet Ali Erbil, “Bazıları buna rağmen beceriyor ama şunu kabul edelim, erkeklerin yüzde 99’u tek eşli değil. Doğada da yok bu, hayvanlarda da yok. Bir de ilişkide çabuk sıkılıyorum ben.” diye konuştu.

Mehmet Ali Erbil: Aşk kolay değil öyle

Uzun zamandır hiç aşık olmadığını da ifade eden Mehmet Ali Erbil, “Aşk kolay değil öyle. Uzun zamandır yok. Başta güzel bir his oluyor. Ama sonra hemen, yemek yiyişinden, sigara içmesinden, rakı içmesinden nem kapıyorum. Zaten nefret ederim rakı içen kadından. Hiçbir eşim de içmezdi. Eşlerimle de hiç hadi akşam yemeğinde bir kadeh şarap içelim demezdik.” dedi.

Mehmet Ali Erbil’in homoseksüellik açıklaması

Mehmet Ali Erbil, hakkında ortaya atılan homoseksüel olduğu iddiaları hakkında da konuştu ve bu iddiaları birlikte olmadığı kadınların ortaya attığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil tekerlekli sandalyede

Mehmet Ali Erbil, son olarak bayramın birinci günü Kıbrıs’ta sahneye tekerlikli sandalye ile çıkmasıyla gündeme gelmişti. Erbil, tekerlekli sandalyede oturması hakkında şu açıklamayı yapmıştı: Bunu bir espri olarak almayın, bu işin şakası yok. Yürürken denge problemi yaşıyorum. Kulisten buraya kadar tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydum. Sahneye de böyle çıkmak zorunda kaldım. Vallahi zor iş, ama hep böyle kalacak değilim, işimi ayakta yapmak istiyorum.

Mehmet Ali Erbil’den ‘homoseksüel’ iddialarına yanıt geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler