Ana SayfaÜnlülerBurak Deniz doğum gününü hamamda kutladı

İlgili Postlar

Burak Deniz doğum gününü hamamda kutladı

Bizim Hikaye dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Deniz, doğum günü için dikkat çekici bir konsept hazırladı. Deniz, doğum günün hamamda kutladı. Yakın arkadaşlarının da katıldığı doğum günü partisi dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Burak Deniz doğum gününü hamamda kutladı

Şu sıralara SHOW TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye isimli sevilen dizide Savaş karakteri ile rol alan ünlü oyuncu Burak Deniz, doğum günü partisi ile dikkat çekti. Burak Deniz, doğum gününü hamamda kutladı.

Sevgilisinin yanı sıra arkadaşları da hamamdaydı

28. yaş gününü tarihi bir hamamda kutlayan Deniz’i, sevgilisi Büşra Develi’nin yanı sıra Rıza Kocaoğlu, Uluç Bayraktar, Hazal Kaya, Ali Atay, Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç ve Ferhan Şensoy gibi oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Partim çok güzeldi, değişiklik olsun istedim

Gecenin ilerleyen saatlerinde tarihi hamamdan sevgilisi Büşra Develi ile birlikte çıkan Burak Deniz, karşısında kendisini bekleyen basın mensuplarının patlayan flaşlarını gördü. Habercilere kısa bir açıklama yapmayı ihmal etmeyen yakışıklı oyuncu Burak Deniz, “Arkadaşlar partim çok güzeldi. Burası tarihi bir yer. Değişiklik olsun istedim.” diye konuştu.

Burak Deniz, bir süredir kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Büşra Develi ile aşk yaşıyor. Bir ara aynı dizide rol aldığı oyuncu Hazal Kaya ile adı aşk dedikodularına karışan Burak Deniz, Büşra Develi ile ilişkisine devam ediyor.

Burak Deniz kimdir?

Büşra Develi kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler