Ana SayfaÜnlülerAmeliyat masasına yatan Deniz Seki'nin menajeri, ameliyat olma nedeninin gerçeğini açıkladı!

İlgili Postlar

Ameliyat masasına yatan Deniz Seki’nin menajeri, ameliyat olma nedeninin gerçeğini açıkladı!

Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olduğu iddiaları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin menajerinden flaş açıklama. Seki’nin menajeri Özgür Aras, ameliyat hakkında açıklama yaptı ve gerçek nedenini söyledi. Detaylar haberimizde…

Deniz Seki ameliyat oldu

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin mide küçültme ameliyatı olduğu ortaya çıktı. Seki’nin fazla kilolarından dolayı mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Gerçeği, Deniz Seki’nin menajeri Özgür Aras açıkladı.

Deniz Seki’nin ameliyat olma nedeni ortaya çıktı

İddiaların ardından SHOW TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan’ın programında konu hakkında açıklama yapan Deniz Seki’nin menajeri Özgür Aras, “Deniz Seki, Metebolik Sendrom (şeker metabolizması, yağ metabolizması bozuklukları ve kan basıncındaki yükselme) dolayısıyla ameliyat oldu. ‘Ameliyat olabilmek için kilo aldı’ gibi yazılan haberler doğru değil. Deniz Seki’nin geçirdiği ameliyat kilo sorunu olan hastalara değil metebolik sendromu olan hastalara yapılabilir. Lütfen bu konuda kamuoyunun yanlış yönlendirilmemesi adına hassasiyet rica ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Mide küçültme ameliyatı oldu

Deniz Seki’nin, fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti.

Cillop gibi bir Deniz Seki ile karşılaşacaksınız

Deniz Seki, 1092 gün boyunca Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hapis yatmıştı. Geçtiğimiz yılın Haziran ayında tahliye olarak özgürlüğüne kavuşan Seki, o dönem aldığı fazla kiloları hakkında daha önceden yaptığı bir açıklamada “Kilo falan umurumda değil. Ben 10 metrekarelik yerde 1092 gün yaşadım. Spor salonlarında, orada burada gezmedim yani. Hayatın şişkinliği diyelim buna, o da geçecektir. Bana biraz zaman verin, cillop gibi bir Deniz Seki’yle karşılaşacaksınız.” şeklinde konuşmuştu. Deniz Seki, o dönem yaşadığı sıkıntılardan kurtuldu. Şimdilerde, yepyeni bir Deniz Seki olmak ve sağlıklı bir birey olmak için çabalıyor.

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler