Ana SayfaÜnlülerÖmer Çelakıl'ın yeni teorisi şoke etti. Ekranların 'şifre çözücüsünden' inanılmaz iddia!

İlgili Postlar

Ömer Çelakıl’ın yeni teorisi şoke etti. Ekranların ‘şifre çözücüsünden’ inanılmaz iddia!

Bugüne kadar yaptığı açıklamalar ile gündem yaratan Ömer Çelakıl, yeni bir teori ile izleyicilerin karşısına çıktı. Şifre çözücü olarak anılan Çelakıl, katıldığı programda zaman makinesi ile ilgili ortaya attığı çarpıcı iddialar ile programın sunucusuna bile şaşkınlık yaşattı. Detaylar haberimizde…

Ömer Çelakıl’dan bomba iddia: Zaman makinesini keşfetmeye çalışıyorlar

Ekranlarda ‘şifre çözücü’ olarak anılan Ömer Çelakıl, Beyaz TV ekranlarında Türker Akıncı’nın sunumu ile yayınlanan Ne Var ne Yok isimli programa katıldı. Programda, çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Çelakıl, dünyada zaman makinesi ile ilgili gizli bir çalışma yürütüldüğünü iddia ederek “Bir tür suç önleme sistemi kuruyorlar. Zamanın sahibi Allah’tır. İnsanoğlu zamanın peşine hep düşmüştür. Zaman makinesi keşfedilmiştir demiyorum. Bununla ilgili çalışmalar çok yoğun. Zamanı bir şekilde inceleyen bir proje üzerinde çalışılıyor.” diye konuştu.

Şaşkınlık yaşadı

Ömer Çelakıl, zaman makinesi ile ilgili yaptığı bu açıklama ile ekran başındakileri şaşkına çevirirken, programın moderatörü Türker Akıncı da büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çelakıl’ın açıklamalarının ardından Akıncı’nın yaşadığı şaşkınlık, yüz ifadesine de yansıdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler