Ana SayfaKültür ve SanatMüzik"Bu kadar şiddetin yaşandığı bir ülkede, kadınlar gününü her gün kutlamamız lazım"

İlgili Postlar

“Bu kadar şiddetin yaşandığı bir ülkede, kadınlar gününü her gün kutlamamız lazım”

Mehmet Erdem son albümü “Neden Böyleyiz”in lansman konserini gerçekleştirdi. “Neden Böyleyiz” adlı 4. Stüdyo albümünün şarkılarıyla, ilk kez sahne alan şarkıcı Erdem; konserinde, kadınlara özel bir şarkıyla ve verdiği toplumsal mesajıyla da büyük alkış aldı.

Mehmet Erdem kimdir?

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, 3 yeni beste ve 6 cover şarkıdan oluşan 4. stüdyo albümü “Neden Böyleyiz”in lansman konserini, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Atlantis Yapım işbirliğiyle Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde gerçekleştirdi.

Konserin ilk bölümünde, yeni albümünün şarkılarını seslendiren Erdem; albümün çıkış şarkısı “Hara”, Ahmet Kaya’nın klasikleşmiş şarkılarından “Söyle” ve yine albümdeki cover şarkılardan olan “Böyle Ayrılık Olmaz” ile dinleyicilerden tam not aldı.

Mehmet Erdem “Neden Böyleyiz” Adlı Bomba Bir Albümle Karşımızda!

Mehmet Erdem, Yeni Albüm Heyecanını Dinleyicilerle Paylaştı

Birçok hayranı ile birlikte ailesinin de yer aldığı konserde; ünlü şarkıcı, toplam 30 şarkı seslendirdi. Mehmet Erdem; seslendirdiği şarkılar arasında, dinleyicileriyle de heyecanını paylaşarak: “Gerçekten farklı bir heyecan bu, çok heyecanlıyız. Yeni albüm şarkılarını sahnede ilk kez söylüyoruz. Albümde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nezaket gösterip gelen sizlere de çok teşekkür ederiz.” dedi.

Erdem’in Ud Performası Çok Büyük Beğeni Aldı!

Ünlü sanatçı Erdem, 2,5 saat süren konserin ikinci yarısında; “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Aşkımız Bitecek, Acıyı Sevmek Olur mu, Olur O Zaman, Hep Sonradan, Dostum Dostum, Gibi Gibi, Leylim Ley, Masum Değiliz” gibi albümlerinde ve sahnede severek söylediği şarkıları seslendiren Erdem; “Olur O Zaman” ve “Hep Sonradan” şarkısındaki ud performansıyla da beğeni topladı. Ahmet Kaya’ya ait olan “Hep Sonradan”da tüm salon sanatçıya eşlik etti.

Mehmet Erdem’ den Film Müziği

“Kadınım” Şarkısıyla Tüm Kadınlara Mesaj Verdi!

Erdem, “Bu kadar şiddetin yaşandığı bir ülkede kadınlar gününü bir gün değil her gün kutlamamız lazım. Bu şarkı kadınlarımıza gelsin diyerek “Kadınım” şarkısını seslendirdi.

Mehmet Erdem Aşk İddialarını Yanıtladı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler