Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMehmet Erdem’ den Film Müziği

İlgili Postlar

Mehmet Erdem’ den Film Müziği

Mehmet Erdem’ den Film Müziği

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem’den  Cenaze İşleri filmine Özel Şarkı

Herkesin beğeniyle takip ettiği ve dinlemekten keyif aldığı şarkıcı Erdem, merakla beklenen filmin müzikleri, Altın Portakal Ödüllü ünlü müzisyen Mehmet Erdem ve Cihan Güçlü tarafından yapıldı.

Yapımcılığını Serpil Altın Film ve Saygın Film’in, yönetmenliğini “Korhan Uğur’ un yaptığı komedi filmi “Cenaze İşleri” için özel olarak hazırlanan, söz ve bestesini Cihan Güçlü’nün, yorumunu Mehmet Erdem’in yaptığı “Yatacak Yerimiz Yok!” adlı şarkıya özel bir klip çekimi gerçekleştirildi.

Daha önce eğlenceli klipleri, eski şarkıları yeniden seslendirerek söylediği çok güzel şarkılar ile karşımıza çıkan genç ve ünlü şarkıcı bu kez bir film müziği projesiyle karşımıza çıkarken klip sırasında oldukça enerjik ve heyecanlı olduğu gözlendi, bunun yanında ünlü şarkıcı filmin senaryosunu beğendiğini ve Cihan Güçlü ile film için keyifle çalıştıklarını ifade etti. Cihan Güçlü ise filmin en güçlü sahnelerinden birine ikinci albümünden sürpriz bir parça hediye ettiğini söyledi. “Yatacak Yerimiz Yok!” için özel olarak çekilen klip bugün müzik kanallarında ve dijital ortamda müzikseverlerle buluşuyor.

Senaryosunu Korhan Uğur ve Serpil Altın’ ın kaleme aldığı filmde belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olaylar mizahi bir dille anlatılıyor. Melih Selçuk’un Orhan karakterini canlandıracağı filmde ayrıca Cemre Melis Çınar, Suzan  Aksoy, Ergun Kuyucu, Barış Kıralioğlu, Yüksel Ünal, Caner Atacan ve Bedia Ener, Aydan Burhan, Halil Kumova gibi değerli oyuncular yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler