Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ’ un eşi Başak Dizer’ in Yeni İmajı

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’ un eşi Başak Dizer’ in Yeni İmajı

Kıvanç Tatlıtuğ’ un eşi Başak Dizer’ in Yeni İmajı

Keşke zamana bir çare olabilse ve durdurulabilse yada ileri veya geri alınabilse. Güzellikleri uğruna estetik yaptıran, ilaç kullanan yada doğal bitkiler ile yapılabilecek denenebilecek herşeyi deneyen insanlar ve ünlüler..

Tabi ki söz konusu ünlüler olduğu için, normal insanlara göre daha fazla ekran önünde olmaları, daha çok eleştiriye yada beğeniye maruz kaldıkları için daha fazla imaj yenileme ve değiştirme gerçekleştiriyorlar hayatlarında. İşte son zamanlarda imaj yenileyen bu isimlerden bazıları:

Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ile şubat ayında evlenen modacı Başak Dizer, imajını yeniledi.

Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Başak Dizer’in saç rengini açtırdığı ve perçem kestirdiği görüldü.

40 yaşındaki Dizer, sırrını Instyle Dergisi’ ne şöyle anlatmış: 10 yıldır pilates yapıyorum. Sigara hiç içmedim, içkiyle aram yok. Yeşil çay tercihim. Gece, kulübe gittiğimde elimdeki bardakta alkol yerine su vardır.

Elçin Sangu

Son olarak Kiralık Aşk’ta Defne karakterine hayat veren ve bu rolle adını geniş kitlelere duyuran Elçin Sangu’ nun yeni sezon öncesi imaj yenilediği düşünüldü. Oyuncunun bağlı bulunduğu ajans tarafından yayınlanan fotoğrafta, Sangu’ nun kızıl saçlarını boyattığı sanıldı.

Ancak Elçin Sangu durumu Twitter hesabından açıklık getirdi. Sangu son attığı tweet’ de “Uzun süre güneşe maruz kalmak enteresan haberlere yol açabilir” diyerek saçlarını boyatmadığını, renginin güneş nedeniyle açıldığını belirtti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler