Ana SayfaDedikoduKasırga Ünlü Türkleri de Vurdu

İlgili Postlar

Kasırga Ünlü Türkleri de Vurdu

Kasırga Ünlü Türkleri de Vurdu

Karayipler’ de 28 kişinin ölümüne yol açan Irma kasırgası, ABD’nin Florida eyaletini vurmuştu. Bu afetten İlker İnanoğlu, Ahu Tuğba, Ceyda Ateş, Perran Kutman ve Tolgahan Sayışman’da eklendi.

Bazen yönetmen koltuğunda oturan, oyunculuk yapan ünlü yönetmen ve oyuncu Tolgahan Sayışman; Bir hafta önce Miami’ den iki ev satın alınca Irma Kasırgası yüzünden maddi zarara uğradı. 35 yaşındaki oyuncu, “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim” açıklamasını yaptı.

Geçen yıl Miami ve Los Angeles’ ta birer daire satın alan Tolgahan Sayışman, geçen hafta yatırım amacıyla Miami’ de iki konut daha edindi. İlki için 385 bin dolar (1 milyon TL), ikincisi için 210 bin dolar (yaklaşık 770 bin TL) ödeyen Sayışman, 385 bine aldığı gayrimenkulü bir dil okuluna, aylık 3500 dolara kiraya verdi. Ancak Amerika’ nın Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası, onu da etkiledi.

Kasırga nedeniyle maddi zarara uğrayan Sayışman, şunları söyledi: “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim, geçmesini beklerdim. Ama böyle bir afeti tahmin etmek mümkün değil tabii. Yine de her işte bir hayır vardır diyorum.” Hürriyet’in haberine göre Sayışman, “Can kaybı olmasın, hiçbir canlıya zarar gelmesin yeter, gerisi çözülür” diyerek sözlerini noktaladı.

Miami’ de 280 bin dolara Lincoln Road’da bir daire satın alan Sayışman’ ın birçok ünlü komşusu var. Bunlardan bazıları:

Oyuncu İlker İnanoğlu sosyal medyadan paylaştığı bu fotoğrafın altına, “Miami’ de evlerimizin önü metrelerce su altında, balıklar yüzüyor. Dünyanın en büyük felaketlerinden biri yaşanıyor” notunu yazmıştı..

Sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşayan Ceyda Ateş ise sosyal medyada şu notu paylaştı: “Çok şükür fırtınayı atlattık, güvendeyiz. Günlerdir iyi dilekleriyle ve dualarıyla bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim.”

Usta sanatçı Perran Kutman, “Uzmanlar felaket uyarısı yapmadan önce biletimi alıp Türkiye’ye döndüm. Verilmiş sadakamız varmış” diye konuştu.

Öte yandan Yeşilçam’ ın ünlü ismi Ahu Tuğba da Miami’ de yaşayan kızı Anjelik’ e iki gün ulaşamadı. Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Tuğba, serum takılarak kendisine geldi. Tuğba ağlayarak şöyle konuştu: “Kızımın telefonu kapalı. Evi giriş katında olduğu için sular altında kalmıştır. Kızıma ulaşabileceğim kimse yok. Zaten orada arkadaşları da yok. Okuldan eve, evden okula gidiyordu. Arada yanına ben gidiyordum. Evde yiyecek bir şeyi de yoktur, biliyorum. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın. Yaşadığım üzüntüyü size anlatamam.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler