Ana SayfaDedikoduBoşanmak Küçük Bir Ölüm!

İlgili Postlar

Boşanmak Küçük Bir Ölüm!

Boşanmalarından sonra büyük yankı getiren Mustafa Sandal ve Emina Jahovic’ın haberinin yankıları magazin gündeminde devam ediyor. Oğulları Yavuz ve Yaman’a rağmen boşanacakları kesin olan Emina Jahovic ilk röportajını verdi. Emina Jahovic boşanma konusunda ne dedi? Detaylar haberimizde…

Boşanmak Küçük Bir Ölüm!

Mustafa Sandal Kimdir?

Boşanma haberlerinin ardından haklarında bir sürü iddia çıkan Emina ve Mustafa Sandal çiftinin boşanmalarının yankıları devam ediyor. Aslında çiftin açıklama yapmalarına rağmen çift haklarında çıkan ağır iddiaları Emina Jahovic sert bir şekilde yalanlamıştı. Güzel şarkıcı boşanma kararından sonra verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güzel şarkıcı, “Mustafa ile örnek çifttik ama bir noktada bizden bir şey eksildi. Şimdi anladım ki eksilen şey; aşktı. Boşanmak aslında küçük bir ölüm. Birlike yaptığın her şeyin ölümü” dedi. Ayrıca herkesin dikkatini çekecek açıklamarda bulunan Emina Jahvoc, “İki yıl acı çektiğim halde sesimi çıkarmadım. Öyle bir an geldi ki ‘Ya kalıp hasta olacağım ya da risk alıp gideceğim’ dedim.” Çocuklarının ilk zaman zor alıştıklarının altını çizen Emina, “On aydır beraber yaşamıyoruz. Mustafa evi ilk terk ettiğinde çocukların durumu kabul etmesi çok zor oldu.” açıklamasını yaptı.

Mustafa Sandal ve Emina Jahvic Boşanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler