Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ, Ölümle Sonuçlanma İhtimali Olan Hastalığı Yenmeyi Başardı!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ, Ölümle Sonuçlanma İhtimali Olan Hastalığı Yenmeyi Başardı!

Yakışıklılığı ile her zaman dikkat çeken oyunculardan biri olan Kıvanç Tatlıtuğ çok ciddi bir hastalığı yendi. Genç yaşına rağmen ciddi bir hastalık ile boğuşan başarılı oyuncu bu savaştan galip çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ’un sevenleri bu habere çok sevindi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Ölümle Sonuçlanma İhtimali Olan Hastalığı Yenmeyi Başardı!

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ortaya atılan hastalık iddiası hayranlarını hem  oldukça şaşırtmış, hem üzmüştü. Genç oyuncunun uzun süre tedavi gördüğü iddia edilen, ve sonuçlarının ağır şeyler doğuracağı hastalığının uyku apnesi olduğu söylentiler arasında. Yine iddialara yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,

Oldukça hayati tehlikeler içeren bu hastalığı genç oyuncu uzun tedavi yöntemleri ile yendiği ortaya çıktı.Genç yaşına rağmen böyle ciddi bir hastalık geçiren Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları geçmiş olsun dileklerini sosyal medyadan iletmekteler.

Uyku Apnesi Hastalığı Nedir?

Uyku apnesi, horlama ve uykuda solunum durması olarak tanımlanıyor. İnsan ömrünün ortalama üçte birini oluşturan uyku, sağlıklı bir yaşam için büyük önem taşıyor. Kalitesiz uyku gündüz sürekli uyur halde dolaşma, konsantrasyon eksikliği gibi şikayetlere yol açarken; yüksek tansiyon, kalpte ritim bozuklukları, felç veya ani gece ölümlerine neden olabilen uyku apnesine de neden olabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler