Ana SayfaDedikoduBorcunu Ödemeyen Çok Ünlü Sarışın Kim?

İlgili Postlar

Borcunu Ödemeyen Çok Ünlü Sarışın Kim?

Borcunu ödemeyen çok ünlü sarışın kim? Usta magazin gazetecisi Ali Eyüpoğlu, bugün kaleme aldığı yazısında iddialı ifadelerde bulundu. Sarışın bir kadının, lüks cipini yetkili servise götürdüğünü fakat sonrasında borcunu kabul etmeyip, tehditler yağdırdığını iddia ettiği ünlü isim kim? Bu çok ünlü isim, müşteri temsilcisini hangi tehditlerle korkuttu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Verdiğim Otomobillerin Değnekçisi de Oldum!

Borcunu ödemeyen çok ünlü sarışın kim? Usta magazin gazetecisi Ali Eyüpoğlu, bugün Milliyet Gazetesinde kaleme aldığı köşesinde dikkat çekici bir haber yazdı.

Çok ünlü sarışın bir kadının lüks cipini yetkili servisine götürdüğünü fakat, daha sonra tehditler yağdırarak ödeme yapmadığını iddia eden Ali Eyüpoğlu’nun hangi ismi hedef aldığı büyük bir merak uyandırdı.

İşte Ali Eyüpoğlu’nun haberimizle ilgili o yazısı…

Ali Eyüpoğlu'nun hangi ünlüden bahsettiği büyük merak uyandırdı.
Ali Eyüpoğlu’nun hangi ünlüden bahsettiği büyük merak uyandırdı.

Müslüm Filminin Ortakları Mahkemelik Oldu

Ünlü yıldızın borcu çalışandan kesildi!

“Şov dünyasının ünlülerinden biri, lüks cipini yetkili servise götürür. Müşteri temsilcisi, daimi müşterisiyle ilgilenip, isteklerini not eder.    

Cipin işi bitince görevli, müşteriyi arayıp otomobilinin hazır olduğunu bildirir.  

Sahibi, çalışanlarla aralarında yıllar içinde oluşan güvene dayanarak ödemeyi birkaç güne kadar yapacağını söyler.

O güne kadar cipin servis giderlerini holding sahibi sevgilisinin ödediğini bilen ve bu yüzden müşteriye güvenen görevli, ödemeyi almadan otomobili teslim eder.  

Beklenen ödeme gelmeyince görevli, ünlü müşteriyi arar ama telefonlarına yanıt alamaz.  

Bunun üzerine servisin tepe yöneticisi devreye girer ve borcu ödememesi halinden paranın ödemeyi almadan cipi teslim eden çalışandan kesileceğini söyler.

Ne parası? Ne ödemesi? Bir daha telefonla arayıp rahatsız ederseniz beni, sosyal medyadan rezil ederim sizi!

Ünlü müşteri, “Ne parası? Ne ödemesi? Bir daha telefonla arayıp rahatsız ederseniz beni, sosyal medyadan rezil ederim sizi” deyip, telefonu kapatır.  

Yetkili servis yeni yılın ilk ayında ünlü müşterinin ödemediği 5 bin 500 TL’yi kusurlu bulduğu çalışanın maaşından kesti.  

Önemli not: Sarışın yıldızın adını, cipinin markasını ve servisi, belki kendisine güvenen çalışanın parasını ödeyip, onu mutlu eder umuduyla şimdilik yazmadım. “

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler