Ana SayfaÜnlülerVerdiğim Otomobillerin Değnekçisi de Oldum!

İlgili Postlar

Verdiğim Otomobillerin Değnekçisi de Oldum!

Verdiğim otomobillerin değnekçisi de oldum! İlker Ayrık’ın sunumuyla büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen “Yaparsın Aşkım”, önümüzdeki günlerde yayınlanacak 100. programıyla dalya demeye hazırlanıyor. Yarışmanın 100. bölümünü stüdyoda izlemeye giden usta gazeteci Ali Eyüpoğlu; hem çekimleri yerinde izledi, hem de sunucu İlker Ayrık’la mini bir röportaj yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İlker Ayrık’tan Nusret Şov!

Verdiğim otomobillerin değnekçisi de oldum!

Verdiğim otomobillerin değnekçisi de oldum! FOX TV kanalında ekranlara gelen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan İlker Ayrık’ın sunduğu yarışma programı “Yaparsın Aşkım”, 100. bölümüyle önümüzdeki günlerde dalya demeye hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu İlker Ayrık’ın sempatik sunumuyla gerçekleşen yarışmayı, çekimlerin yapıldığı stüdyoda izlemeye giden usta gazeteci Ali Eyüpoğlu; İlker Ayrık ile mini bir sohbet gerçekleştirdi. İşte haberimiz ile ilgili usta gazetecinin bugün köşesinde kaleme aldığı o yazısı…

Ali Eyüpoğlu, Yaparsın Aşkım'ı Stüdyoda İzledi
Ali Eyüpoğlu, Yaparsın Aşkım’ı Stüdyoda İzledi

İlker Ayrık kimdir?

İlker Ayrık “Dalya” dedi!

lker Ayrık’ın sunduğu ‘Yaparsın Aşkım’ın ay sonuna doğru ekrana gelecek 100’üncü bölüm çekimlerini izledim. Sancaktepe’deki stüdyoda 10’u beyaz, biri kırmızı 11 otomobil vardı. Çünkü o gün, 20’sinin sahiplerine teslim töreniydi. Hepsi stüdyoya sığmadığı için içeride 10 otomobil ve onların başında yapımın kazanan 10 çifti vardı.  

Her zamanki gibi eğlenceli sunumuyla yarışmaya renk katan Ayrık, “Verdiğim otomobillerin değnekçisi de oldum” diyerek ‘Yaparsın Aşkım’ın talihli çiftlerini stüdyodan uğurladı. Sunucu, ehliyeti olmasına rağmen “Otomatik kullandım ama vitesli otomobil hiç sürmedim” diyen yarışmacının boşa attığı aracı, iterek stüdyodan çıkardı.

100 bölümde 100 otomobil verdi

Stüdyo, yarışmanın 100’üncüsü için hazırlanırken, kuliste sohbet ettiğim Ayrık, yapımın ilk bölümüne 4 Ocak 2018’de başladıklarını, FOX’ta bir yılı doldurmadan “Dalya” dediklerini, 100 bölümde 100 çifti otomobil sahibi yaptıklarını açıkladı.

Pervasız Yapım olarak 2019 planlarında ‘Yaparsın Aşkım’ı devam ettirirken, senaryosunu Mustafa Serdar Fırat ile Serhat Saz’ın yazdığı romantik komedi türünde bir film yapmak olduğunu da anlatan Ayrık, “Bu arada eşimle birlikte Moda’da üç katlı bir villada Rita Moda adlı bir restoran açtık” dedi. Sunucu, başında eşi Sanem Bağcı Ayrık’ın olduğu restoranda müşterilerine İstanbul mutfağının lezzetlerini sunduklarını söyledi.

Dört zeytinli çiçek

Kuliste sohbet ederken görevlilerden biri girdi içeriye… İlker Ayrık, içinde dört zeytin fidanının olduğu saksıdaki kartı okuyunca gözleri ışıl ışıl oldu. Çünkü çiçek, eşi ve iki çocuğundan geliyordu ve üzerinde şöyle bir not vardı:

“Nice 100 bölümlere, sağlık ve sevgiyle çoğalarak. Sanem, Ferit, Ömer Ayrık.”

Ayrık, ailece fidan dikmeye özen gösterdikleri, özellikle de zeytini tercih ettikleri için eşinin bu geleneğe bağlı kaldığını anlattı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler