Ana SayfaKimdirBora Koçak Kimdir?

İlgili Postlar

Bora Koçak Kimdir?

Sakarya Fırat dizisi’nde hayat verdiği Muharrem karakteri ile tanınan ve yeni yayın hayatına başlayacak olan Muhteşem İkili dizinde rol alacak olan Bora Koçak Kimdir?  Bora Koçak Nerelidir? Bora Koçak Biyografisi ve hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Bora Koçak Nerelidir? Bora Koçak Kaç Yaşında? Bora Koçak Hangi Burç?

Bora Koçak, 16 Ocak 1980 yılında Kırşehir’de dünyaya gelmiştir. 38 yaşında olan oyuncu oğlak burcudur.

Bora Koçak Kimdir?

Bora Koçak, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca kendini geliştirmek için İngiltere’de Aspect Bournemouth University İşletme, Pazarlama ve Muhasebe bölümü’nde eğitim almıştır. Bora Koçak oyunculuk merakı sebebi ile İngiltere Bournemouth University’de The Arts Institute’de tiyatro eğitimi’de görmüştür. Türkiye’de ilk oyunculuk deneyimini Sakarya Fırat dizisi’nde hayat verdiği Muharrem karakteri ile gerçekleştiren Bora Koçak daha sonra sırası ile Uzun Hitayet, Kaçak, Merhamet gibi projelerde rol almıştır.

Merhamet dizisinde ise Özgü Namal ve Mustafa Üstündağ gibi ünlü isimlerle çalışma fırsatı yakalamıştır. Uzun Hikâye adlı filmde de ilk sinema çekini gerçekleştirmiş ve beyazperde de sevenleri ile buluşmuştur. Bu filmde rol aldığı Kara Turan karakteri ile rol yeteneğini konuşturan genç yıldız yakışıklılığı ve gizli hayatı ile özellikle genç kızların ilgi odağı olmuştur. Bora Koçak  Altınsoylar dizisi ile yeniden TV izleyicisi ile yakınlaşmıştır.

Eğlenceli bir proje olan Altınsoylar zengin kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şebnem BozokluBennu Yıldırımlar, Cihat Tamer, Birsen Dürülü ve Hayko Cepkin’li bir devasa kadroda yer almıştır. Eğlenceli olduğu kadar da ilginç bir hikâyesi olan dizi reyting savaşlarında başarılı bir çıkış yapamamıştır. Bora Koçak bu dizide Hamit Dağlı isimli karaktere hayat verecektir.

Son olarak yayın Semih Karan yakında KanalD ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Muhteşem İkili dizisinde yer alacaktır. Dizide İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel ve Özge Gürel ile birlikte rol alacaktır.

Yer Aldığı Projeler

  • Muhteşem İkili
  • Altınsoylar
  • Merhamet
  • Uzun Hikaye
  • Sakarya Fırat
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler