Ana SayfaDizilerBizim Hikaye'de herkes onu konuştu, dizide değişim rüzgarları estirdi...

İlgili Postlar

Bizim Hikaye’de herkes onu konuştu, dizide değişim rüzgarları estirdi…

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yer aldığı Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Bizim Hikaye, 33. yeni bölümüyle 10 Mayıs Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. İzleyiciler tarafından büyük ilgi gören dizi, her yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Dizi’de İzleyici Babaanne Rolünü Çok Sevdi…

Bizim Hikaye 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte detaylar…

Dizinin sıkı bir izleyici grubu var. Oyuncuların performansı beğeni topluyor. Bir izleyici mesajında “Hikmet geri dönsün artık” diyerek senaristlere mesaj gönderiyor. Filiz’in babaanne mutluluğu görülmeye değerdi. Ayşen Gruda’nın babaanne olarak diziye katılması izleyicinin de çok hoşuna gitti. İzleyiciler babaanneyi çok beğendi. Hazal Kaya’nın canlandırdığı Filiz’in evde bir büyük olmasından ne kadar memnun olduğu fragmana yansıdı.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

İzleyici Ayşen Gruda’yı Dizi’de Görmek İstiyor…

2 bölümde Ayşen Gruda’yı sahiplenen dizinin takipçileri, “Lütfen ayrılma” mesajları yollamakta. Çocukların velayetini alan Yedi Bela Aysel’in kalıcı olduğu mesajı da aslında bu şekilde verilmek istendi. İzleyiciler Ayşen Gruda’nın diziden ayrılmasını hiç istemiyor. Hatta dizide reytingleri bile arttırdı.

Sosyal Medyadan Övgü Dolu Sözler…

Yedi Bela Aysel karakteriyle Bizim Hikaye’ye renk katan Gruda, için sosyal medyada övgü dolu sözler söylüyor. İşte övgü dolu sözlerden bazıları: “Helal olsun babaanne böyle olur. İşte ne kadar sevinmişler, çok tatlılar. Babaanne harikasın.” diyen çoğunlukta olan bir kitle gözüküyor… Dizi böyle devam ederse ekranda yer alacağı kesinleşmiş olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler