Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin’de kayıp olan Faruk mu, Özcan Deniz mi? İşte detaylar...

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de kayıp olan Faruk mu, Özcan Deniz mi? İşte detaylar…

Ekranın sevilen dizileri arasında olan ” İstanbullu Gelin” dizisi her cuma izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin son bölümleri heyecan içinde ekranda yer aldı. İzleyiciyi ekran başına kitleyen dizi, şu sıralar sosyal medya ekranlarında da çok konuşuluyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Faruk’un  kayıp olduğu ve ortaya çıkmadığı gösteriliyor. Bir önceki 48. bölümde de çok kısa yer alan Faruk’un, son sahnede yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görülmüş idi. Faruk’un lansmana gelmemesi, telefonunu başka birisinin açmasıyla Süreyya ve tüm ailenin telaşlanmasına sebep olmuştu. Yeni bölümde Faruk kayıp! Bulunacak mı henüz fragmandan anlaşılmıyor. Faruk’tan bir iz yok! İşte detaylar…

İstanbullu Gelin’de ‘kötü adam’ rolü yer değiştirdi!

İşte 2 haftadır yaşanan bu durum, izleyicilerin aklına başka bir açıklama getiriyor. Diziyi izleyenlerden bazıları, Özcan Deniz’in kısa bir süre önce baba olmasına bağlıyor. Deniz’in, yeni doğan oğlu ve eşi ile ilgilenebilmek için dizinin son yayınlanan bölümünde muhtemelen senaryo gereği biraz az sahnede yer alması sağlanmış. 

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Yeni bölümde de çok daha az sahneleri olacağı anlaşılıyor. Yapılan yorumlara bakılırsa, haklılık payı da büyük. Faruk karakterine can veren Özcan Deniz’in özel yaşamındaki bu gelişme nedeniyle dizide çok daha az sahnede yer alması sağlanmış olabileceği gözüküyor. Tabii bu doğru mu bilemiyoruz ancak ünlü oyuncunun tam da geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde yer almaması ve bir hafta önce baba olması şüpheleri arttırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler