Ana SayfaDizilerSöz’ün yeni tanıtımını izleyenler müziğe bayıldı!

İlgili Postlar

Söz’ün yeni tanıtımını izleyenler müziğe bayıldı!

Ekranın sevilen dizileri arasında olan “Söz” dizisi, reytingleri ile ekranda en çok izlenen diziler arasında. Peki şu sıralar çok konuşulan internete özel ön izlemedeki müzik neydi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Yılın En Beğenilen Kadın Oyuncusu Ödülü, Söz Dizisinin Başrolüne!

Dizide Geçen Bölüm Neler Yaşanmıştı…

Dizide geçen bölümde yine hareketli sahneler yaşanmıştı. Geçen bölümde Ataşe Agah’ı öldürmek için girişime başlar, Derman’ın kaçma planı yüzünden Yavuz, ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıdır. Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin esa ismi ise Derman’dır. Agah, Ebu Zübeyir’den ilk adım olarak İstanbul’da yapılacak bir patlamanın bilgisini almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizide Bomba Gibi Bir Bölüm Geliyor…

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünden internete özel ön izleme yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulmayı başardı. Yeni bölümde aksiyon sahneleriyle heyecanlı bir bölüm izleyicileri bekliyor. Ön izleme internete düştükten sonra izleyenler, en çok sahnedeki müziğe takıldı. Müziği çok beğenen dizinin müdavimleri, beğeni yağdırmaya ve “Bomba bir bölüm geliyor” yorumlarını yaptı. İşte fragman:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler