Ana SayfaDizilerBizim Hikaye 52. Bölüm Fragmanı Geldi! Barış Ölüyor mu?

İlgili Postlar

Bizim Hikaye 52. Bölüm Fragmanı Geldi! Barış Ölüyor mu?

Bizim Hikaye 51.son bölümde; Filiz, son dönemlerde üst üste yaşadığı tatsız olayların ardından sağlığını günden güne kaybetmeye başladı. Bizim Hikaye son bölümde; Fikret ve Kiraz ablalarının hastaneye kaldırılmasıyla hata ettiklerinin ve üzerine geldiklerinin farkına vardı. Peki, Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı geldi mi?

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Kazada ölen kişi Barış olabilir mi?

Bizim Hikaye dizisinin 52. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. 20 Aralık Perşembe günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 52. bölümünde neler yaşanacak?

52. bölüm ilk fragmanında Filiz, kötü bir kabus gördü. Barış ölüyordu ve cenazesine gidiyordu. Barış’ın sarsmasıyla uykusundan ter içinde uyanan Filiz’in bu halleri izleyicileri etkiledi. Nihal, oğluyla birlikte savcılığa doğru giderken, Barış aradı ve beklemesini söyledi. İşte tam da bu sırada kaza yaşandı. Nihal olay yerine gittiğinde yanmış bir araç ve tanınmaz halde bir ceset vardı. Yoksa Barış kazada öldü mü? 52. bölüm öncesi izleyicilerin içine bur kurt düştü ama Barış’ın bu aşamada diziden çıkması da beklenmiyor.

Peki 51. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır. Barış’ın hem aileyi hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 52.bölümüyle 20 Aralık Perşembe günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler