Ana SayfaDizilerMerakla Beklenen Muhteşem İkili 8. Bölüm 2.Fragmanı Sonunda Geldi!

İlgili Postlar

Merakla Beklenen Muhteşem İkili 8. Bölüm 2.Fragmanı Sonunda Geldi!

Kanal D’nin perşembe günleri seyirciyi ekran başına çekmeyi başaran dizisi Muhteşem İkili’nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Yüksel Amir’den hala bir haber olmaması MKC ve Barca’ye büyük acılar yaşatıyor. Bunu en çok belli eden Barca olurken onu teselli etme işi MKC’ye düşüyor. Öte yandan Ela da ikili için planlarını sürdürmeye devam ediyor.

Muhteşem İkili Oyuncu Kadrosu

Yüksel Müdür kurtulabilecek mi?

Muhteşem İkili’nin 20 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 8. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Barca ve MKC için zor günler devam ediyor. Yüksel Müdür kaçırıldığından beri onu arayan ikili sonunda ona ulaşıyor. Yüksel Müdür kurtulabilecek mi?

Videodan Muhteşem İkili dizisinin 8. bölümünden 2. fragmanı izleyebilirsiniz;

https://youtu.be/LkS0NuNmBlc

Barca ve MKC, Ekrem tarafından kaçırılan Yüksel Müdür’e sonunda ulaşabilmiştir. Bir operasyon ile olay yerine giderler. Yüksel Müdür ise diğer rehine yüzünden MKC’yi silahını bırakması konusunda uyarır. Fakat tüm uğraşlara rağmen Yüksel Müdür vurulur. Barca ise kendini sorgulamaktadır. Özellikle Nilüfer ile olan ilişkisi kafasını kurcalar. Feridun ile dertleşir. MKC ise Ahsen’in evine gider fakat kötü bir süpriz onu bekler.

Muhteşem İkili 8. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Yeni fragmanda; Barca, sevdiklerinin kendisi yüzünden öldüğünü düşünürken, Yüksel Amir’in durumundan da kendisini sorumlu tutar. Bunca zaman boyunca yaşadıkları sıkıntılar ikiliyi farklı bir dönemece sürükler.

Muhteşem İkili dizisinin son bölümü yine soluksuz izlendi. Heyecanın, aksiyonun tavan yaptığı son bölüme, Ela’nın gelişi damga vurdu. Dizinin 8. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı dizi severler tarafından sorgulanan konular arasında yer almaya başladı.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümde;

Barca ve MKC oldukça sıkıntılı zamanlardan geçiyor. Yüksel Müdürü kurtarmaya çalışan ikili kaldıkları zor durum karşısında geçmişlerini ve kendilerini sorgulamaya başlıyorlar. Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanında Barca ve MKC, Yüksel müdürün başına gelenlerden kendilerini sorumlu tutarlar. Bunca zaman boyunca yaşadıkları  sıkıntılar ikiliyi zor bir dönemece sokar.

Son zamanlarda konusu ile dikkat çeken reyting rekortmeni dizi  Muhteşem İkili’nin 20 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler